Electrolux PerfectCare700 EW7F348W, mașină de spălat rufe cu sistem SteamCare

Mașina de spălat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F348W e dotată cu cele mai bune tehnologii de pe piață și beneficiază de niște caracteristici tehnice foarte bune. Îmi place noul design al mașinilor de spălat: ecran digital generos cu contur negru, mâner ușă interesant, interfață ușor de folosit și uscătoarele tot așa arată. Deci o să arate foarte bine lângă uscător în dressing sau unde doriți să le instalați. Sistemul SteamCare e standard pentru această serie de mașini și nu orice brand se poate lăuda cu așa ceva.

Arată foarte bine pentru acest buget și face parte dintr-o serie premium – PerfectCare700, care are funcție de spălare cu abur pentru a călca ulterior mai ușor hainele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de resurse e foarte mic pentru performanțele sale, motiv pentru care are cele mai bune clase de eficiență de pe piață. Rufele sunt stoarse destul de bine cu acea centrifugare de 1400 RPM și nu cred că aveți nevoie de o capacitate mai mare. Bineînțeles, parametrii acestui aparat sunt diferiți de la un program la latul pentru că anumite articole necesită un tratament diferit.

Astfel de mașini nu pot fi de tip Slim, pentru că e echipată cu numeroase tehnologii. Nici nu ar fi fost prea fiabilă dacă ar fi fost prea compactă și nu cred că vă deranjează adâncimea sa dacă ați avut anterior tot un model de dimensiuni mai generoase.

Păreri pro și contra

Performanțele ridicate spălarea unei cantități generoase de rufe și pot spune că acest aparat se adresează familiilor mai mari. Chiar și consumul e de lăudat deoarece e foarte bun, motiv pentru care beneficiază de clasa de eficiență A+++ (cea mai bună de pe piață). Numeroasele programe de spălare beneficiază și de funcții suplimentare care se aleg cu ușurință apăsând opțiunea dorită (sunt etape suplimentare).

Electrolux EW7F348W se adresează celor care poartă des cămăși și nu numai, iar călcatul e mult mai ușor după un program de spălare corespunzător. Nu toate programele beneficiază de etapa cu abur și ea poate fi selectată din partea dreaptă (Plus Steam).

Te-ar mai putea interesa