Electrolux PerfectCare700 EW7F249S, mașină de spălat rufe de 9 kg

O mașină de spălat rufe mai performantă costă mai mult dar trebuie să aibă tehnologii avansate care să îmbunătățească semnificativ rezultatele. Electrolux PerfectCare700 EW7F249S e un astfel model și suportă o încărcătură maximă de 9 kg. Un model atât de avansat și care poate ține locul oricărui model mai vechi, nu poate fi prea compact dar nici nu cred că vă doriți o soluție prea compactă. Adâncimea acestei mașini e de 63 cm, iar uscătorul de rufe poate fi poziționat peste aceasta.

Din poza de jos se vede foarte bine designul acestei serii și ușa neagră se potrivește foarte bine cu panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie e undeva la 152 kWh și datorită acestuia clasa de eficiență e una foarte bună A+++. Aceasta e cea mai bună clasă care o puteți găsi pe un astfel de aparat și mai sunt și alte aspecte importante (programe de spălare, tehnologii). Spre deosebire de mașinile convenționale, aceasta dispune de tehnologie SteamCare. Cu alte cuvinte, puteți adăuga o etapă suplimentară pentru ca ulterior să călcați mai ușor rufele.

Eco TimeManager e o altă noutate cu care puteți scurta programul de spălare fără a afecta rezultatele sale. Astfel, resursele sunt consumate corect și nu se sare peste nici o etapă. Poate că un uscător nu ar mai fi necesar pe timpul sezonului cald dar depinde și de spațiul și timpul necesar pentru a usca atâtea rufe.

Păreri pro și contra

Arată ceva mai bine decât generațiile precedente sau alte serii mai ieftine, iar combinați de culori joacă un rol destul de important. Cred că aveți nevoie de ea pentru că aveți de spălat multe rufe și economisiți timp cu un aparat mai performant, pentru că are o capacitate mare dar ea diferă în funcție de programul ales.

Electrolux EW7F249S e cea mai nouă variantă oferită de acest brand și o puteți pune cam oriunde deoarece nu e un aparat foarte mare cum sunt cele profesionale. Afișajul electronic e mult mai atrăgător și informația e mult mai vizibilă indiferent de condițiile de luminozitate.

Te-ar mai putea interesa