Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU, model clasa A+++ cu 8 kg

Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU este o mașină de spălat apărută la sfârșit de 2017, ieșind în evidență prin capacitatea de 8kg, clasa A+++ și cele 1200 rotații.
E un model premium întrucât are Fuzzy Logic, lucru care presupune că aparatul are senzori care monitorizează cantitatea de rufe și în funcție de aceasta adaptează resursele (timp spălare, detergent și apă).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. pentru o ofertă excelentă vă recomand să apelați la buy back. Din poza alăturată se poate vedea cum arată acest model. Puteți vedea că are un panou de comandă touch, acesta fiind viitorul și pentru electrocasnice.


Caracteristici

Modelul EW6F428WU e unul cu clasa A+++ pe partea de eficiență energetică, iar din această cauză consumul anual e de 156 kWh.
Nu e slim, dar are niște dimensiuni relativ reduse de 57x60x85 cm și o greutate de 64 kilograme.
Capacitatea de 8 kilograme o face perfectă pentru o familie cu 4-5 membri. Chiar dacă are o capacitate așa de mare nu va consuma mult curent întrucât are Fuzzy Logic, iar ce presupuen acest lucru am menționat mai sus.
Poate fi comandat într-un stil modern deoarece are panou de comandă touch screen. Pentru a bloca accesul la interfață există opțiune de blocare, iar acest lucru e util în cazul în care aveți copii neastâmpărați.

Avantaje

Acest aparat e unul dotat cu o multitudine de dotări utile cum ar fi Fuzzy Logic, panou de comandă touch, clasa A+++, capacitate de încărcare de 8 kilograme și nivel de zgomot scăzut (58 decibeli).
Singurul dezavantaj ar fi faptul că are un preț ușor mare, dar acesta e un lucru obișnuit pentru produse proaspăt scoase pe piață.

Concluzii

Dacă ești interesat de o mașină de spălat rufe premium care să aibă o capacitate mare de încărcare și să nu consume mult curent atunci Electrolux PerfectCare600 EW6F428WU ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Electrolux trebuie spus că e al doilea la nivel mondial, după Whirlpool. E localizat în Suedia, iar fiabilitatea produselor sale este excepțională.

Te-ar mai putea interesa