Electrolux PerfectCare600 EW6F328W, model 8kg cu clasa A+++

Electrolux PerfectCare600 EW6F328W e o mașină de spălat rufe modernă cu o capacitate de încărcare peste medie și multiple funcții care reduc consumul de curent (Fuzzy Logic, motor inverter și altele). E perfectă pentru o familie cu 4-5 persoane, iar datorită panoului de comandă modern poate fi utilizată cu ușurință de oricine.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Trebuie știut că fiabilitatea produsului e una excelentă, fiind vorba despre un produs de la un brand european (Electrolux e localizat în Suedia). Din poza de alături se poate vedea designul plăcut și faptul că dispune de un displa mare.


Caracteristici

Eficiența energetică a aparatului e confirmată de clasa A+++ -20% și e dată de Fuzzy Logic precum și de motorul tip Sense Inverter. Fuzzy presupune detectarea automată a cantității, iar motorul inverter e unul special (durabil, economic și silențios).
Aparatul are o cuvă în care încap 8 kilograme de rufe, iar spălarea se realizează cu maxim 1200 rotații.
După cum am scris mai sus, acest model beneficiază de un nivel de zgomot redus de 50 decibeli. Iar, la centrifugare nivelul e de 73 dB.
Consumul energetic anual e de 156 kWh, iar cel pentru un program bumbac la 60 grade cu încărcare parțială e de 0,56 kW.
Aparatul are un număr de 14 programe așa încât fiecare țesătură să fie spălată corespunzător, iar datorită acestui lucru rufele vor fi ca noi mai mult timp.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi multitudinea de facilități integrate, că are un consum redus de resurse, fiabilitatea bună, nivelul scăzut de zgomot și că are un panou de comandă modern.
Contra nu ar fi vreun motiv. (Poate că are un cost de achiziție cam piperat, dar acest lucru depinde și de ce promoție prindeți.)

Concluzie

Modelul Electrolux PerfectCare600 EW6F328W e unul deosebit adresat celora care spală mult întrucât are capacitatea necesară și tehnologiile integrate așa încât să consume cât mai puțin curent, dar și alte resurse (apă, detergent).
Produsul acesta e inclus într-o promoție a producătorului prin care se oferă o garanție de 5 ani până în 2018.

Lasă un comentariu