Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC, uscător de rufe cu iluminare interioară

Uscătorul de rufe e un aparat tot mai căutat deoarece timpul liber e tot mai puțin, iar aparatele automate ajută mult. Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC e un model de top nu pentru că are o capacitate mare, ci pentru că are numeroase programe care îmbunătățesc procesul de uscare. Nu e cel mai popular model de pe piață, deoarece puțin și-l permit, însă nu aveți ce să-i reproșați deoarece oferă cele mai bune dotări de pe piață. Nu prea aș alege un uscător cu condensare dacă țineți să aveți facturi mici la energie și un tratament mai bun pentru țesături.

Poate că are un preț ușor cam piperat dar sunt uscătoarele Electrolux la prețuri mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscare se face cu pompă de căldură, astfel că se folosește și aerul rece în procesul de uscare. Uscătoarele convenționale (accesibile) se folosesc doar de aerul cald, astfel că țesăturile sunt supuse unui proces de deteriorare.

Pe lângă butonul central, avem și un panou de control de tip touch în partea dreapta care e vizibil indiferent de momentul zilei. E echipat cu motor Inverter, 3D Sense (senzori care ajustează programul), DelicateCare (reglează temperatura și mișcările pentru rezultate optime), GentleCare (uscare le temperaturi mai joase).

Păreri pro și contra

Programele sunt numeroase și se potrivesc cu cele ale mașinii de spălat de la același brand, iar dacă nu aveți însă o mașină de spălat, ar fi bine să aibă o capacitate de încărcare mare. Spălatul e mai ușor când aveți un aparat performant și cu o ușă generoasă. Face față oricărui tip de de țesătură și chiar dacă e vorba de un așternut de pat, senzorii care detectează nivelul de umiditate și programele dedicate sunt foarte utile. Tehnologiile nu lipsesc nici pe acesta pentru că e vorba de seria de top PerfectCare 900.

Electrolux EW9H188SC are funcție de iluminare tambur pentru a vedea mai bine rufele și să nu uitați nici un articol. Avem cea mai bună clasă energetică de pe piață – A+++, astfel că putem spune că avem un consum redus de energie.

Te-ar mai putea interesa