Electrolux PerfectCare 700 EW7T3372, model cu încărcare verticală

O maşină de spălat rufe cu încărcare verticală precum Electrolux PerfectCare 700 EW7T3372 se adresează persoanelor care vor ceva care să nu ocupe mult loc, dar care să spele la fel de bine precum maşinile clasice.
Dimensiunile sale sunt unele compacte de 60x40x89 axlxî cm, iar greutatea e de 61kg.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care nu consumă mult curent (are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 157 kWh).
Comparativ cu acesta e ceva mai finisat (arată mai premium), iar consumul de electricitate este mai mic, chiar dacă ambele au clasa A3+.


Păreri pro şi contra

Maşina 700 EW7T3372 face parte din gama PerfectCare, lucru care presupune că va avea grijă de rufele dvs. aşa încât ţesăturile să ţină mai mult şi hainele să fie „relaxate” (să fie mai uşor de călcat).
O tehnologie foarte populară prezentă pe noile maşini e cea Fuzzy Logic. Aceasta e prezentă şi pe modelul de faţă şi presupune că resursele sunt adaptate în funcţie de încărcătură. Astfel, se vor fac economii de apă şi curent.
Nivelul de zgomot e unul redus de 49 decibeli la spălare şi 79 la centrifugare. În felul acesta nu va deranja pe nimeni.
Are motor Inverter aşa încât să fie un aparat durabil. Astfel de motoare nu sunt supuse uzurii deoarece transmisia are loc în câmp magnetic. Atuurile motorului sunt: eficienţa energetică, durabilitatea şi nivelul scăzut de zgomot.
Deschiderea uşii e un proces destul de simplu deoarece vine cu Softaccess, adică uşa se deschide la apăsarea uni buton.
Capacitatea cuvei e una mare de 7kg, iar viteza maximă e de 1300 rpm. Datorită capacităţii această maşină e una suficientă pentru o familie cu 4-5 persoane.
Vine cu multiple programe precum: cel rapid de 14 minute, bumbac, lână, antialergic etc.

Produsele Electrolux sunt unele de calitate superioară, mai ales că vorbim despre un brand suedez. În opinia mea, produsele europene sunt superioare calitativ celora asiatice deoarece au un control al calităţii superior şi respectă mai multe norme.
Alegând o astfel de maşină aveţi garanţia alegerii unui produs durabil şi economic.

Te-ar mai putea interesa