Electrolux PerfectCare 700 EW7T3272, model de 7kg clasa A+++

Electrolux PerfectCare 700 EW7T3272 este o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală. Capacitatea sa e de 7kg aşa încât să fie mai mult decât suficientă pentru o familie cu 4-5 persoane.
Spălând cu un astfel de electrocasnic recuperaţi banii daţi pe el prin faptul că e foarte economic.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care arată bine. Dacă sunteţi preocupaţi de dimensiunile sale atunci trebuie ştiut că are 60x40x89 axlxî cm, iar greutatea e de 59 kg.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux PerfectCare 700 EW7T3272 nu are un consum energetic mare deoarece anual consumă 174 kWh cu un consum de 0,97 kWh în program standard. Iar, consumul de apă e de 9990 litri pe an.
Dacă vreţi să spălaţi mai puţin atunci consumul de resurse va fi proporţional (mai mic) prin intermediul Fuzzy Logic.
Are mai multe programe, dar vreau să evidenţiez prezenţa celui rapid de 14 minute, programul lână/mătase şi anti-alergii.
Operarea aparatului nu va fi complicată, iar uşa se deschide uşor prin apăsarea unui buton, lucru care e numit Soft Opening.
Pentru ca rufele să fie mai durabile acest aparat are SensiCare şi împiedică spălarea excesivă.
Pentru mai puţine cute există sistem SteamCare, lucru care presupune că la sfârşitul programului se adaugă abur.
Pentru o prospeţime suplimentară acest model are program SoftPlus care presupune că înainte de ultima clătire balsamul e distribuit uniform. În felul acesta hainele sunt mai plăcute la atingere şi au miros proaspăt.
Dacă sunteţi o persoană sensibilă atunci aveţi la dispoziţie un program special numit anti-allergy care elimină agenţii iritanţi. Acest lucru presupune că ciclul de spălare e completat de abur.

Electrolux e un brand cu origine suedeză care produce aparatură de top pentru cei interesaţi de ceva durabil şi la zi cu funcţiile. Aparatul acesta are implementat cele mai noi tehnologii şi componente care sunt găsite şi pe maşinile premium mai scumpe.
O maşină verticală e alegerea perfectă pentru persoanele care nu au prea mult loc pentru un astfel de electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa