Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261, maşină clasa A3+++ cu SensiCare

Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 e un model de maşină de spălat cu încărcare verticală capabilă în a spăla rufe pentru 4-6 persoane cu un consum redus de resurse. În acest sens are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,8 kWh per program standard.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se remarcă printr-un aspect plăcut, că e uşor de utilizat şi că e fiabil.


Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux PerfectCare 600 EW6T5261 e una de la un brand suedez, iar din această cauză e realizat din materiale şi piese de calitate. De exemplu are motor tip inverter care e durabil, silenţios şi economic. Un astfel de motor fiind garantat undeva la 10 ani.
Dacă vreţi să economisiţi timp puteţi spăla în jumătate de timp cu aceeaşi performanţă folosind opţiunea TimeSave. Se poate folosi şi programul rapid de 14 minute, dar numai pentru o cantitate redusă de rufe.
Pentru economisirea resurselor e dotat cu Fuzzy Logic aşa încât resursele să fie adaptate la încărcătură. Vine cu sistemul SensiCare care are mai multe roluri: ajustarea ciclului în funcţie de încărcătură, optimizarea consumului de resurse şi oferirea unei spălări care să nu fie excesive pentru haine.
Cu acest aparat se pot spăla şi rufe din lână deoarece are certificare Woolmark Blue. Alte ţesături sensibile care pot fi spălat sunt cele din mătase şi rufele bebeluşilor.
E o alegere bună pentru persoanele care nu au prea mult loc deoarece dimensiunile sale sunt unele reduse de 60x40x89 axlxî cm.
Dacă sunteţi preocupaţi de zgomot atunci trebuie să vă zic că acesta e unul normal de 57 decibeli la spălare.

Modelul acesta e unul pentru persoanele cu puţin spaţiu, dar care vor o maşină de spălat calitativă. Modelele cu încărcare verticală ocupă puţin spaţiu fără a face economie la calitate spălării sau capacitatea de încărcare.
Garanţia standard e de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult, adică la maxim 5 ani.