Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l, model vertical de 6kg

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l e un electrocasnic cu o capacitate de 6kg şi o eficienţă energetică deosebită clasa A+++. Astfel de aparate se adresează persoanelor cu nu prea mult loc disponibil, dimensiunile fiind compacte 60x40x89 axlxî cm.
Spălarea se realizează într-un mod destul de economici din puncte de vedere al consumului de curent şi apă. Eficienţa energetică e A+++… lucru care trebuie mulţumit şi motorului tip inverter.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l

Păreri pro şi contra

Maşina Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l e una modernă cu multiple programe (inclusiv program pentru îmbrăcăminte din lână) şi cu program rapid de 14 minute.
Motorul de tip inverter e o nouă inovaţie prezentă pe diverse electrocasnice moderne şi are rol de a economisi energie… pe lângă faptul că e un motor durabil şi silenţios.
Consumul energetic per program standard e de 0,78 kWh şi în felul acesta se obţine un consum anual de 137 kWh. Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece deoarece discutăm despre 9490 litri.
Se poate economisi multă energie şi prin faptul că are opţiune Eco TimeManager. În felul acesta ciclurile de spălare pot fi personalizate în funcţie de încărcătură.
Nivelul de zgomot e de 51 decibeli, acest lucru însemnând că aparatul nu e deloc gălăgios. Acest nivel e valabil pentru spălare, iar la centrifugare e 77 decibeli.
Modelul PerfectCare600 vine cu ceva pentru îngrijirea ţesăturilor sensibile, fiind numit Sensi Care. Acest sistem ajustează durata ciclului în funcţie de greutatea încărcăturii şi ajută la o spălare care să nu fie excesivă pentru haine.
Electrolux are Anti-Allergy care e un program special completat de abur aşa încât ţesăturile să fie curate şi reîmprospătate.
Uşa e una uşor de manevrat prin sistem Soft Opening. Acest lucru presupune deschiderea amortizată prin apăsarea unui buton.

Aparatul acesta e unul optim pentru o familie de 3-5 persoane care vrea să amplaseze maşina de spălat pe un hol îngust ori într-o locaţie nu prea încăpătoare. Nu o să fiţi deranjaţi de uşă şi nici de dimensiunile sale deoarece totul e compact.