Electrolux Mixt EKK52500OW

Electrolux e un brand de renume și nu greșești dacă alegi un aparat de la ei deoarece aparatele lor nu costă mult și țin mult. Un model care mie îmi place e acest aragaz Electrolux Mixt EKK52500OW și nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar în acest preț ai inclus și un cadou în valoare de aproximativ 299 lei fiind o hotă, dar mai multe despre acest cadou și despre disponibilitatea lui aici.

Poze

Se poate vedea că Electrolux EKK52500OW arată foarte bine, iar acest lucru se poate observa din pozele de alături, dar și din clipul video de la final despre care eu zic că e un preview foarte reușit chiar dacă e în ungurește. Se poate vedea, din poza a doua, că are o plită normală și trebuie spus că aceasta se alimentează pe gaz, iar cuptorul e unul pe curent și din această cauză i se zice aragaz mixt.

Închis
Plita

Specificaţii tehnice

Modelul EKK52500OW e unul apărut destul de curând și vine ca o alternativă la EKK511510W care din păcate nu mai e disponibil în oferta magazinelor deoarece e un model de anul trecut. E un model foarte bun și cele patru arzătoare se pot aprinde electric fără mari probleme. Cuptorul fiind unul electric nu trebuie să vă stresați prea mult cu aprinderea sa. Nu ar trebui să vă faceți prea mari griji nici cu consumul de curent electric deoarece are clasa A și asta presupune facturi mici la electricitate.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine (lucru care poate fi văzut în imaginile de sus, dar și în preview-ul de alături); prețul nu e chiar așa de mare, dar nici mic nu e; garanția e una extensibilă și din această cauză are o fiabilitate bună și eu chiar aș recomanda să-i extindeți garanția la mai mult.
Contra: prețul e cam măricel și cadoul acela nu știu dacă e de folos oricui deoarece poate aveți deja o hotă.

Concluzie

Dacă dorești să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci eu îți recomand cu căldură acest model deoarece e de nota 10. Alături e o mică prezentare în maghiară la EKK52500OW și poate că în curând va fi disponibilă și o prezentare care poate fi înțeleasă mai bine.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Electrolux Mixt EKK52500OW”

  1. Aparatul are o garanție de 2 ani. Dacă aceasta trece sau dvs stricați aparatul printr-o utilizare greșită atunci trebuie să contactați un service precum acesta. Doar aceștia vă pot spune cât costă o eventuală reparație a ceea ce e identificat ca stricat.

Comentariile sunt închise.