Electrolux LXB2AF82S, frigider incorporabil cu o singură ușă

Frigiderul din imaginea este modelul Electrolux LXB2AF82S care se incorporează și pentru acesta este necesar un corp special de mobilier. Ținând cont de înălțimea sa, poate fi pus sub blat sau optați să-l puneți mai sus dacă nu vreți să vă aplecați la rafturi. Din imaginea de jos se vede destul de bine că are un interior bine organizat și iluminarea interioară este foarte bună. În general, frigiderele mici oferă doar un singur compartiment, adică vedem o singură ușă. Sunt și modele puțin mai scumpe care au un compartiment mic pentru congelarea alimentelor.

Prețurile frigiderelor incorporabile sunt ceva mai piperate pentru că nu este o cerere foarte mare pentru acestea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă spațiul din bucătărie nu este foarte generos, puteți alege un mobilier pentru incorporabile, astfel că toate aparatele vor fi puse pe același perete și nici nu vor ieși prea mult în evidență (cele complet incorporabile). Volumul aparatului este destul de generos – 127 litri, aceasta fiind valoarea netă (cea care ne și interesează). Aparatul beneficiază de dezghețarea automată, astfel nu necesită o întreținere mai specială. Doar cele cu congelator trebuie dezghețare din când în când.

Prezintă trei rafturi din plastic și tot atâtea suporturi pe ușă. Se vede din imaginea de sus că-i lipsește sertarul generos pentru fructe și legume dar pot fi puse în partea de jos pe o tavă sau farfurie. Aveți loc special pentru șase ouă sau poate vreți să puneți altceva în loc. Consumul este destul de mic – 115 kWh , motiv pentru care are o clasă energetică atât de bună – F. Are o lățime de 60 cm, însă pentru instalare trebuie să urmăriți instrucțiunile date de producător și să respectați dimensiunile golului. Nivelul de zgomot este destul de redus, mai că nici nu-i veți simți prezența.

Concluzie

Electrolux LXB2AF82S poate fi o opțiune pentru cei care vor o soluție diferită de la un brand de top și poate că sunt dispuși să cheltuie mai mult. Categoric, un model simplu care nu necesită incorporare poate costa și cu 50% mai puțin, dar depinde și de brand.

Te-ar mai putea interesa