Electrolux LUT6NF18S, congelator incorporabil cu 7 compartimente

Congelatorul din imagine Electrolux LUT6NF18S este unul dintre cel mai mari variante incorporabile de pe piață. Pentru a-l instala aveți nevoie de un mobilier la comandă pentru că e necesar un spațiu dedicat și e menționat în manualul său dar este și o schiță pentru cei interesați. În plus aveți nevoie de o priză în apropiere pentru acesta și trebuie să aveți acces la ea. Designul exterior este irelevant la aparatele incorporabile și la interior vedem numeroase sertare în care pot fi puse multe alimente proaspete sau congelate.

Față de alte congelatoare, acesta oferă un panoul de control diferit și ușor de utilizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă ușa se deschide spre dreapta, ușa are balamale reversibile pentru ca aparatul să poată fi pus oriunde. Evident, controlul aparatului este electronic și poate fi observat doar dacă deschideți ușa. Clasa energetică a rămas foarte bună și la variantele mai scumpe, fiind A+ pentru un consum anual de 303 kWh. Autonomia aparatului este destul de generoasă în caz că vreți să mutați aparatul sau poate e eventuală pană de curent. Chiar și dacă veți alege un congelator simplu ca va fi pus în altă cameră, veți câștiga spațiu datorită formei sale verticale (în comparație cu o ladă frigorifică).

Păreri pro și contra

Pentru un volum de peste 200 litri, aveți o capacitate de congelare satisfăcătoare – 20 kg. Panoul de control electric e însoțit de funcții suplimentare care vor fi apreciate de cei mai mulți dintre voi: avertizare acustică ușa deschisă sau temperatură ridicată, congelare rapidă (Fast Freeze), afișaj temperatură setată și butoane touch. Sunt puține congelatoare cu tehnologie de răcire No Frost deoarece sunt puține variante atât de mari și nu toți utilizatorii sunt dispuși să cheltuie foarte mult pentru un astfel aparat.

Electrolux LUT6NF18S se adresează celor care au un frigider care are fie un congelator mic, fie deloc. În acesta puteți sorta alimente după bunul plac și gheața nu vă va da bătăi de cap pentru că are dezghețare automată datorită tehnologiei de răcire mai avansate. Acest congelator nu este pentru oricine .

Te-ar mai putea interesa