Electrolux LUT5NF28U0, congelator cu inox antiamprentă

Congelatorul Electrolux LUT5NF28U0 este unul de top având un design minimalist, un interior generos și tehnologie de răcire No Frost. Sunt puține congelatoare care oferă un volum de 280 litri sau unul apropiat e acea valoare. Se adresează unei categorii restrânse de clienți deoarece are un preț ceva mai mare decât restul, însă raportul preț/volum este foarte bun la aparatele frigorifice mari. Să nu uităm că vorbim de un brand cu experiență și care oferă produse de calitate.

Din imaginea de prezentare se vede un design minimalist și balamalele sunt reversibile, adică ușa se poate deschide chiar și spre dreapta dacă doriți (spre stânga este standard). Această caracteristică este prezentă la tot mai multe modele noi și permit instalarea aparatului oriunde (în colțul camerei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux LUT5NF28U0

Consumul de energie nu este foarte scăzut pentru că vorbim de un congelator foarte mare – 328 kWh pe an. Alegerea temperaturii este destul de simplă cu acel panou de control digital aflat la interior. Indicatoarele luminoase arată ce temperatură ați ales, dar sunt două indicatoare luminoase pentru congelare rapidă și avertizare temperatură ridicată. Piciorușele sunt ajustabile în cazul în care suprafața nu este perfect dreaptă. Are aceeași lățime ca și un frigider mare – 60 cm, iar adâncimea sa este de numai 65 cm. Totuși, cu cât congelatorul este mai mare, cu atât compartimentele sale sunt mai voluminoase.

Păreri pro și contra

Are sistem de dezghețare automat care se datorează tehnologiei No Frost, adică nu vom vedea multă gheață la interior și alimentele pot fi scoase cu ușurință. Puteți sorta alimentele cu ajutorul compartimentelor și nu le puneți unele peste altele cum se întâmplă în cazul lăzilor frigorifice. O să vă placă finisajul inox anti-amprentă care arată bine și nu lasă urme de utilizare. Poate congela mult în comparație cu alte modele – 21 kg la 24 ore, iar aici mă refer strict la alimente proaspete.

Electrolux LUT5NF28U0 are o autonomie bună și nici nu cred că este nevoie de una mai mare – 15 ore. Vine cu un cablu de alimentare destul de lung, pentru ca voi să puteți așeza aparatul unde doriți, chiar dacă priza este depărtată.

Te-ar mai putea interesa