Electrolux LUS1AF28W, congelator cu cls F și capacitate de 245 litri

Electrolux LUS1AF28W e un laptop pentru persoanele interesate de un model avansat tehnologic și cu capacitate mare de stocare. Discutăm despre clasa F de eficiență energetică cu un consum energetică de 281 kWh pe an.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri indiferent de situație (adică dacă aveți o capacitate mare sau mică de alimente de pus la păstrat).

Motive pro și contra

Modelul Electrolux LUS1AF28W e unul pentru acele persoane care vor un aparat de la un producător cu reputație, iar principalele atuuri sunt următoarele:
Nu consumă mult curent, fiind vorba despre 281 kWh la an, după cum am scris în introducere. În cazul în care se întrerupe curentul are autonomie de 13 ore în care nu se va întrerupe curentul.
Producătorul e unul european cu reputație bună, fiind numărul 2 la nivel mondial.
Compartimentarea e una foarte bine realizată, fiind vorba despre 7 compartimente.
Dimensiunile sunt unele compacte, fiind vorba despre 60x64x186 lxaxî cm.

Dezghețarea e una manuală, adică nu are No Frost.

Un lucru neutru (deoarece e prezent și la alte modele) e faptul că are ușă reversibilă. Adică, deschiderea poate fi reglată în ce parte să se deschidă.
Nivelul de zgomot e unul normal, adică de 40 decibeli. Oricum nu cred că acest lucru va afecta în vreun fel deoarece paratul va fi ținut într-o debara sau ceva de genul.
Aspectul exterior e unul minimal, adică nu va fi observat.

Aparatul de față e unul special pentru acele persoane care doresc un aparat care să fie util la păstrarea la rece a unei cantități mari de alimente.
Față de alte modele se evidențiază cu faptul că are sistem FastFreeze, adică cu o congelare rapidă a alimentelor.

Te-ar mai putea interesa