Electrolux LRB2AF88S, frigider mic incorporabil

Electrolux LRB2AF88S e o un frigorific din categoria frigiderelor incorporabile. Se deosebeşte faţă de alte modele prin faptul că e cu o uşă şi că are nişte dimensiuni compacte de 87x55x55 îxlxa cm.
De la început trebuie să scriu faptul că nu are compartiment congelator, ci doar frigider. În acest fel are 4 rafturi şi tot atâtea pe uşă. Precum oricare alt frigider şi acesta are compartiment fructe-legume.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model simplu ca aspect interior şi utilizare. Dacă vă uitaţi mai bine la interior atunci se poate vedea că vine cu posibilitatea reglării rafturilor, lucru numit OptiSpace.


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux LRB2AF88S e unul care beneficiază de un volum net de 142 litri şi vine cu dezgheţare automată.
Cu un consum anual de 117 kWh îi este atribuită clasa F de eficienţă energetică. Vechea clasă fiind A++.
Nu e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 38 decibeli, precum majoritatea electrocasnicelor de acest fel.
Întrucât am văzut că la unele magazine online nu e precizat nimic despre caracteristica „uşi reversibile” trebuie să precizez că aparatul are aşa ceva. Deschiderea standard e pe dreapta, dar poate fi reglată şi pe stânga.
Garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la maxim 4 ani. Un lucru suplimentar ar fi că poţi beneficia de 5 ani garanţie standard dacă înregistrezi produsul într-o promoţie (care e limitată ca timp).

Aparatul de faţă e unul care se adresează celora care locuiesc într-un mic apartament şi nu pun multă mâncare la rece ori celora care vor un mic frigider suplimentar. Avantajul faţă de alte frigidere e că acesta e incorproabil.

Electrolux e un producător suedez care are sub-branduri precum Aeg şi Zamussi. E numărul 2 la nivel mondial în producţia de electrocasnice, pe locul 1 fiind Whirlpool.

Te-ar mai putea interesa