Electrolux LNT7MF46X2, combină cu lățime de 70 cm

Sunt disponibile combine destul de mari la prețuri nu chiar atât de mari și unele chiar arată bine. Avem modelul Electrolux LNT7MF46X2 care este unul premium și se vede doar după design. Are un aspect minimalist cu control touch, adică poate fi setat ușor temperatura prin simple atingeri ale butoanelor senzitive și se poate vedea temperatura setată. Acel ecran digital e vizibil indiferent de momentul zilei și dă un plus de eleganță aparatului. Oricum, nu veți schimba foarte des temperatura frigiderului ori a congelatorului.

O combină lată are și un interior foarte mare și se vede din poza de prezentare că rafturile sunt chiar mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiind ceva mai lată, înălțimea aparatului e de numai 192 cm pentru ca toți membri familiei să ajungă la alimente. Curenții de aer rece sunt distribuiți foarte bine prin intermediul acelor fante care se și văd la nivelul rafturilor. Cu alte cuvinte, temperatura e aceeași indiferent de raftul ales și aparatul se răcește rapid până la temperatura setată de voi. Tot mai multe combine oferă dotări similare, însă nu toate arată la fel și organizarea e diferită.

Designul este unul simplu și îmi plac foarte mult mânerele incorporate de pe lateral, care nu sunt vizibile din față. E perfect dacă vă doriți o bucătărie minimalistă cu aparate incorporabile, iar combina aceasta poate fi pusă alături de mobilier pentru că și așa are adâncime de 71 cm.

Păreri pro și contra

Aparatul ocupă mult spațiu, dar vă veți bucura de un spațiu ceva mai mare. Acest spațiu nu-l veți regăsi la combinele clasice cu lățime de 60 cm și congelatorul are chiar acel Ice Maker care e vizibil chiar din imaginea de sus. Capacitatea sa e mult peste media și capacitatea de congelare e potrivită. Interiorul e foarte bine iluminat datorită tehnologiei LED și aerul rece ajunge uniform în toate colțurile aparatului cu ajutorul tehnologiei Multiflow.

Electrolux LNT7MF46X2 are un finisaj anti-amprentă care e tot mai căutat de utilizatori și nu influențează foarte mult prețul aparatului. Cred că această caracteristică va deveni una standard pentru aparatele avansate sau scumpe.

Te-ar mai putea interesa