Electrolux LNT7ME32X2, combină frigo DesignLine

Electrolux LNT7ME32X2 e un produs destul de similar acestui AEG deoarece AEG aparţine de Electrolux. Faţă de combinele frigo de la alte branduri aceasta are caracteristica CustomFlex care presupune că puteţi persoanliza depozitarea, adică spaţiul din frigider.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat destul de aspectiv din gama DesignLine care presupune finisaj premium aşa încât aparatul să se integreze în bucătăriile moderne. Se poate observa că e de culoare inox aşa încât să se integreze perfect în orice bucătărie.


Păreri pro şi contra

Combina Electrolux LNT7ME32X2 vine cu o fiabilitate foarte bună. Garanţia standard e de 2 ani, iar compresorul are garanţie 10 ani.
Nivelul de zgomot e unul de 42 decibeli fiind unul scăzut şi care face ca noi să ne putem odihni atunci când dorim.
Are eficienţă A++ deoarece pe an consumă 263 kWh. E un consum ok deoarece volumul e mare de 324 litri (discutăm despre un volum net).
Pentru a nu se produce gheaţă are răcire tip No Frost Inteligent, iar la congelator are răcire Frost free.
Aparatul are şi Răcire 360 care e ceva de genul Multiflow aşa încât răcirea să fie uniformă. Această caracteristică presupune existenţa unor orificii prin care aerul rece e distribuit.
Pentru un plus de confort acest model are uşi reversibile aşa încât uşile să poată fi montate pe ce parte doriţi.
Dacă se întrerupe curentul alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcţionare fără curent de 18 ore.
Dimensiunile sale sunt unele de 59x65x186 lxaxî cm, iar cablul de alimentare are 2,5 metri. Pentru amplasarea sa vor fi necesare două persoane deoarece are o greutate de 69kg.

Per ansamblu acest model e unul foarte bun dacă vă doriţi ceva aspectiv şi funcţional, iar brandul Electrolux e unul european, iar produsele lor sunt unele de calitate foarte bună.

Te-ar mai putea interesa