Electrolux LNT3LE34X4, combină cu Low Frost şi Cold Sense

Electrolux LNT3LE34X4 e o combină frigo modernă cu un volum net de 329 litri şi consum energetic redus. Mai exact are clasa A++ de eficienţă cu un consum anual de 239 kWh. Spre deosebire de alte combine vine cu Low Frost şi ColdSense (mai multe despre aceste tehnologii în rândurile ce urmează).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi nu costă deloc mult având în vedere dotările.
Culoare sa e inox, iar mânerele sunt aparent. Referitor la uşi trebuie să scriu că acestea sunt „reversibile”, adică deschiderea se poate regla pe stânga ori dreapta (deschiderea din fabrică e spre dreapta).

Păreri pro şi contra

Dacă Whirlpool are 6th Sense atunci Electrolux are ColdSense. Această dotare presupune că aparatul restabileşte temperatura în când aceasta se schimbă. Acest lucru se realizează prin senzori şi cu 40 procente mai rapid.
Despre LowFrost trebuie menţionat că e o dotare a combine frigorifice Electrolux LNT3LE34X4 care previne formarea gheţii în congelator. E ceea ce alţi producători o numesc „No Frost”. Cu toate acestea producătorul menţionează că partea de congelator are dezgheţare manuală, pe când frigiderul are dezgheţare automată.
În cazul în care se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 28 ore. În acest timp alimentele nu se vor altera.
E un aparat silenţios, nivelul de zgomot situându-se undeva la 40 decibeli. Acest lucru e unul caracteristic acestui fel de electrocasnice.

Despre Electrolux trebuie spus că e un producător suedez care e numărul 2 la nivel mondial. Au o fabrică (iniţial numită Samus) şi în România în care se produc aragazuri. Deci, dacă alegeţi un produs de la ei aveţi garanţia că achiziţionaţi ceva de calitate.

Te-ar mai putea interesa