Electrolux LNT3LE34W4, aparat frigo clasa A++ de 329 litri

Electrolux LNT3LE34W4 este o combină frigorifică cu capacitate de 329 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică. Pentru întreţinere minimă a congelatorului acest model vine cu Low Frost (această caracteristică presupune menţinerea unui temperaturi constante aşa încât să nu se formeze gheaţă în congelator).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat alb cu mânere aplicate. Trebuie să scriu faptul că aparatul are şi reversibile, adică deschiderea poate fi reglată înspre dreapta sau stânga.

Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux LNT3LE34W4 are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum energetic anual de 239 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de 28 ore în care alimentele nu se vor altera.
Nivelul de zgomot nu e deloc mare, fiind vorba despre 40 decibeli precum în cazul altor aparate similare.
Aparatul este dotat cu ColdSense, adică o tehnologie care presupune că nişte senzori detectează schimbările de temperatură şi e readusă (cu până la 40 procente mai rapid) temperatura optimă. Acest lucru e valabil pentru partea de frigider.
Dezgheţarea frigiderului e automată, iar congelatorul e unul cu dezgheţare manuală. În felul acesta aveţi mai puţine bătăi de cap.
Dimensiunile sale sunt unele relativ compacte de 185x60x65 îxlxa cm. Trebuie ţinut cont de faptul ăc aparatul are un volum net mare de 329 litri.
Dacă locul unde doriţi să amplasaţi aparatul are podeaua în pantă atunci trebuie ştiut că aparatul are picioruşe ajustabile în faţă.
Din păcate nu are dispenser de apă şi nici de gheaţă.

Despre Electrolux trebuie scris că e un producător suedez de electrocasnice, fiind numărul 2 la nivel mondial. Au şi în ţara noastră o fabrică unde se fac aragazuri.

Te-ar mai putea interesa