Electrolux LNC8ME18S, păreri combină incorporabilă cu cls E

Electrolux LNC8ME18S e o combină frigorifică modernă ca dotări deoarece a apărut pe piață la sfârșit de an 2022. În acest fel pe lângă faptul că e un model incorporabil, aceasta are No Frost și un consum mic de curent. Ultimul lucru e datorat faptului că are clasa E de eficiență energetică.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor. Pe partea de design acest acest model e unul incorporabil așa încât să putem spune că se va integra perfect în bucătăria dvs.

Păreri pro și contra

Combina Electrolux LNC8ME18S este una echipată cu un sistem de răcire avansat datorită incorporării de tehnologii precum TwinTech, Cooling 360 și No Frost. Alte avantaje ale acestui frigorific ar fi după cum urmează:

  • Clasa E cu un consum energetic de 217 kWh pe an.
  • Are autonomie de 11 ore în cazul în care se întrerupe curentul pentru o perioadă îndelungă de timp.
  • Sistemul de dezghețare e automat pe partea de congelator și frigider. Asta deoarece are No Frost. Din această cauză nu trebuie să vă pierdeți prea mult timp cu întreținerea aparatului.
  • Este echipat cu mai multe funcții utile precum modul vacanță, Action Cool/Freeze și altele.
  • Dimensiunile sunt unele medii întrucât e vorba despre 55x55x178 lxaxî cm.

Ca dezavantaje trebuie să punctez prețul came mare Acesta ar fi singurul dezavantaj mai important de care ar trebui să țineți cont.

Per ansamblu, acest model e unul adresat celora interesați de un produs de calitate de la un producător de top, produs care să fie eficient energetic și incorporabil. Din prezentarea de mai sus cred că se vede că are și un sistem de răcire avansat și ușor de folosit.
Chiar dacă nu are MultiFlow, acest model e unul care vine cu alternativa numită Cooling 360. Aceasta presupune că aerul va circula în fiecare colț al aparatului, adică va fi uniform.

Te-ar mai putea interesa