Electrolux LKR664100X, aragaz electric cu plită vitroceramică

Electrolux LKR664100X e un aragaz de tipul electric pentru persoanele care vor să scape de grija buteliei ori a gazului. Pentru utilizarea aparatului de față doar îl conectați la priză.
Dacă sunteți preocupați de consumul energetic atunci trebuie să scriu că are vechea clasă A cu un consum de 0,84 kWh per ciclu.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model avansat tehnologic și care e ușor de folosit.
Din imaginea alăturată se poate observa că e de culoare inox așa încât să se potrivească în orice bucătărie.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux LKR664100X e unul cu dimensiuni normale de 60x60x86 lxaxî cm.
Spre deosebire de un model pe gaz acest model ajută la o gătire uniformă deoarece are mai multe moduri de încălzire. Acestea sunt sus-jos, jos, sus. Suplimentar are și ventilator care ajută ca mâncarea să se facă mai bine.

Pe lângă faptul că are gătire normală vine cu funcții precum grill și gătire cu aburi.

Sunt unele persoane preocupate dacă acest aparat se leagă la curent monofazic sau la trifazic. Am citit manualul de utilizare și nu se face referire la așa ceva. Dar, din experiența altor cuptoare electrice trebuie să scriu că cele trifazice pot fi legate la monofazic.

Întreținerea sa e una ușoară deoarece are autocurățare catalitică. Acest lucru presupune că are un strat care absoarbe și arde grăsimea la temperatură de 220 grade.

De final trebuie să scriu că acest electrocasnic se va dovedi perfect pentru persoanele care vor să economisească timp, să scape de grija gazului și să gătească uniform.
Despre Electrolux trebuie să scriu că e un producător suedez care e pe locul 2 după Whirlpool. În acest fel putem preciza că facem o alegere bună dacă luăm ceva de la ei.