Electrolux LKK520002W, aragaz mixt cu timer

Electrolux LKK520002W este un aragaz modern pentru persoanele care vor un aparat modern şi eficient. Am putea spune că îmbină utilul cu plăcutul deoarece are cuptor electric şi plită pe gaz. Pentru a putea fi utilizat cât mai uşor are aprindere integrată, lucru care presupune că pentru aprinderea plitei nu e nevoie de brichetă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imagine se poate vedea că e alb şi că panoul de comandă e unul minim cu 7 butoane.

Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux LKK520002W e unul pentru acasă (utilizare rezidenţială) aşa încât să puteţi găti rapid ceea ce doriţi.
Spre deosebire de alte aparate acesta are timer şi grill. Timer-ul e util pentru obţinerea unor rezultate precise. Acesta are rolul de a ne anunţa când e gata preparatul. Persoanele care gătesc mult ştiu că un minut în minus sau în plus poate face diferenţa.
Partea de cuptor are ventilator, lucru care va ajuta foarte mult la o coacere uniformă. Alt lucru care ajută la acest lucru e modul de încălzire care e de jos, de sus şi de sus în jos.
Se poate găti mai mult deoarece are MultiLevel Cooking. Acest lucru presupune posibilitatea gătirii pe mai multe niveluri.
Iluminarea interioară e un alt lucru care e prezent la acest model şi ne va ajuta să vedem starea în care se află gătirea.
Nu e un model slim, dimensiunile sale fiin de 50x60x86 lxaxî cm.
Pentru ca partea de cuptor şi aprinderea să funcţioneze aparatul trebuie băgat în priză, iar cablul de alimentare are o lungime de 1,5 metri.

Despre Electrolux trebuie scris că e un producător suedez, iar produsele sale sunt unele de calitate. Este axat pe producţia de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa