Electrolux LKG504000X, aragaz cu autocurăţare catalitică

Aragazul Electrolux LKG504000X e unul cu utilizare clasică, dar cu dotări premium printre care aş aminti autocurăţare catalitică, grill şi culoare inox. Primim un aparat de la un producător suedez cu produse fiabile.

Modelul acesta bine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat uşor de folosit şi cu dotări la zi. Nu ştiu dacă observaţi din poză, dar acest model are şi ventilator care ajută la o coacere uniformă.
Puteţi observa din imagine că acest model e unul de culoare inox aşa încât şi aspectul să fie premium.

Păreri pro şi contra

Electrolux LKG504000X e un aparat cu plită şi cuptor pe gaz. Ambele sunt aprinse electric prin rotirea butonului de control. Partea de cuptor are evacuare prin spate pentru vapori.
Stă bine pe partea de siguranţă întrucât este echipat cu termocuplu.
Chiar dacă nu e un model electric, ventilatorul are nevoie de curent pentru a funcţiona, iar consumul e de 1,6 kWh per ciclu. Eficienţa energetică e una bună deoarece clasa e A.
Aparatul este echipat cu timer aşa încât eşti anunţat când să verifici mâncarea. Cei care gătesc frecvent ştiu că orice minut e important.
Are o fiabilitate bună prin faptul că are o construcţie solidă şi garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mia mult.

Acest model e pentru persoanele care vor un aragaz cu utilizare clasică şi care să aibă aprindere electrică. Prin utilizare clasică mă refer la faptul că nu are un ecran digital sau panou de comandă deosebit aşa încât să te încurce.
Ar fi o alegere foarte bună şi datorită aspectului inox aşa încât să se integreze foarte bine în orice bucătărie indiferent de culoare pereţilor, a mobilierului sau a restului electrocasnicelor.

Te-ar mai putea interesa