Electrolux LIT30230C, păreri plită tip domino

Uneori nu ai nevoie de mai mult de două zone de gătit, iar în astfel de cazuri e bună o plită precum Electrolux LIT30230C. Aceasta vine de la suedezii Electrolux, lucru care înseamnă că beneficiem de un produs cu o fiabilitate foarte bună. Pe lângă faptul că e fiabil, acest model are și multe facilități premium pe care le voi menționa în rândurile care urmează.

Acest aparat premium are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin mai mult lucruri utile.
Din poza de alături se poate vedea că e vorba despre un aparat de culoare neagră și faptul că este un model pe inducție.

Păreri pro și contra

Plita Electrolux LIT30230C este una cu două zone de gătit și e vorba despre una pe inducție din sticlă. Aș dori să evidențiez principalele aspecte pozitive precum:

  • Are o putere bună de 3700 W, iar alimentarea se face la un branșament normal de tip monofazic. Cablul este livrat în pachet așa încât să nu pierdeți timpul cu electricieni.
  • Comandarea aparatului e una touch, panoul fiind poziționat frontal.
  • Dimensiunile sunt unele compacte deoarece e vorba despre 29×52 lxa cm. Iar greutatea e de 5,7 kilograme.
  • Dacă înregistrați aparatul atunci beneficiați de o garanție standard de 5 ani.
  • Datorită faptului că e un model pe inducție e mai sigur pentru că zonele din jur rămân reci.
  • Pentru un plus de putere acest aparat are Power Boost care furnizează un plus de putere instant.
  • Are timer care ajută la urmărirea procesului de gătire.

Recomand această plită domino de 29 centimetri celora care vor o plită suplimentară sau nu au nevoie de mai mult de două arzătoare pe inducție.
Despre producătorul Electrolux trebuind să adaug faptul că e unul premium și că e pe locul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa