Electrolux KGV7539IK, plită premium cu Hob2Hood

Electrolux KGV7539IK este o plită premium de la producătorul suedez Electrolux. Din imaginea de alături o să vedeți că acest model are un aspect mai special și cp e echipat cu 5 arzătoare pe gaz.

Încă de la început trebuie să scriu despre acest model că e unul smart. Asta e în sensul în care hota vine echipată cu conectivitate Hob2Hood. Mai multe despre acest lucru în rândurile care urmează.

Nu înainte de a scrie că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Da, are un preț ușor mare, însă reflectă dotările pe care le are aparatul.

Electrolux KGV7539IK

Păreri pro și contra

Plita Electrolux KGV7539IK e una modernă și cred că ar trebui să trec în revistă părțile pozitive și negative.

Am să încep cu părțile negative, adică cu faptul că are un preț cam mare. Ca o paranteză, trebuie menționat că are arzător cu triplă coroană.

Pe parte de lucruri avantajoase are mai multe care te-ar face să o cumperi:

  • Construcție solidă la care s-au folosit materiale de calitate.
  • Posibilitatea alimentării la un branșament normal (monofazic) 220-240V.
  • Controlul e touch precum la plitele pe inducție.
  • Are garanție 5 ani, dacă o înregistrați pe pagina producătorului.

O facilitate foarte utilă e cea Hob2Hood. Mai exact, acest lucru presupune că hota se activează automat atunci când pornești plita. De asemenea, viteza hotei este setată automat. Însă, e necesar ca și hota să aibă facilitatea Hob2Hood. Această facilitate este prezentă și la alți producători (de exemplu și la AEG).
Modele de hote cu Hob2Hood sunt Electrolux LFT766X, Electrolux EFG516X, Electrolux CFG516R și altele.

Per ansamblu, acest model se va dovedi suficient pentru cineva interesat de ceva de calitate de la un producător de top. Pe piață există și alte alternative, însă modelul de față e unul premium care oferă confort maxim.

Te-ar mai putea interesa