Electrolux KGS7536SX, plită incorporabilă cu 5 zone

Plitele pot fi de mai multe tipuri în funcție de tipul de alimentare, materialele folosite sau numărul de arzătoare. Electrolux KGS7536SX e un model cu mai multe arzătoare deoarece are în plus unul Wok care se află central. Se vede din poza de prezentare că are un spațiu generos între arzătoare și că are trei grilaje care pot fi demontate ușor. Evident lățimea plitei nu mai e de 60 cm, ci e de 75 cm, astfel că e necesară o hotă mai mare cum sunt cele decorative.

E vorba de o plită apreciată care e oferită de un brand popular și experimentat în domeniu. Ca să arate bine cuptorul în bucătărie, poate fi montat la nivelul blatului și e necesar un mobilier mai special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această plită se alimentează cu gaz dar are și un cablu electric pentru sistemul de aprindere al arzătoarelor. Cu alte cuvinte, e prezentă aprinderea electrică și e integrată pentru ca să nu trebuiască să mai apăsați încă un buton. Dacă nu ați mai avut o astfel de plită, ei bine, trebuie să știți că arzătoarele se aprind prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător. Dacă vi se pare cam scumpă atunci alegeți o plită cu numai 4 arzătoare, însă nu renunțați la arzătorul special Wok deoarece încălzește foarte bine și uniform, randamentul fiind unul mult superior față de un arzător mare simplu.

Păreri pro și contra

Arzătoarele se aprind ușor și elegant cu o singură mână, iar această funcție nu e prezentă la toate aragazurile, de aceea recomand aparate incorporabile ca și cel de sus. Are o putere instalată impresionantă că doar are 5 arzătoare, îmi place finisajul pe inox, la fel și finisajul butoanelor. Arată foarte bine într-o bucătărie modernă echipată cu aparate pe aceeași culoare sau poate restul aparatelor le vreți pe negru.

Electrolux KGS7536SX are un preț corect pentru ce oferă și nu sunt multe plite ca și aceasta iar una electrică costă prea mult. E necesar un blat generos însă nu pe adâncime ci pe lungime, deoarece adâncimea plitei e aceeași – 51 cm.

Te-ar mai putea interesa