≡ Meniu

Electrolux KGS6456SX, plită incorporabilă pe inox

Modelul de jos numit Electrolux KGS6456SX are un design special și se datorează grilajului și poziționării arzătoarelor. Acestea arzătoare nu se află în colțurile plitei ci sunt dispuse diferit, astfel că arzătorul mic e mai aproape de voi și e mult loc pentru arzătorul mare, în caz că vreți să puneți un vas mare. Finisajul argintiu e cel mai popular de la ora actuală și arată bine în combinație cu negrul de la arzătoare și grilaje.

Butoanele sunt așezate diferit, în sensul că sunt împărțite pentru că grilajul ajunge până aproape de margine. Puteți aprinde arzătorul cu oricare mână deoarece aprinderea electrică e integrată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Discutăm de o plită clasică din punct de vedere al construcției, însă are un design deosebit. Fiecare model are un design diferit și generațiile mai noi vin cu materiale mai bune. Bineînțeles, în acest buget discutăm de grilaje din fontă care arată mai bine pentru că sunt solide. Acestea sunt mai bune decât cele din fontă însă trebuie avut grijă să nu le scăpați când le demontați sau să nu scăpați ceva greu pe ele.

Nu sunt prea multe de spus despre ea deoarece nu e una foarte scumpă, totuși, are acel arzător Wok care poate încălzi destul de bine orice vas pentru că flacăra e și pe centru (două inele de ardere).

Păreri pro și contra

Lățimea plitei e aceeași chiar dacă arzătoarele sunt poziționate diferit – 60 cm, iar voi puteți să-o puneți chiar și în locul vechiului model. Alături de aceasta recomand un cuptor electric de la același brand pentru că a demonstrat de ceva timp că poate oferi soluții competitive. Puterea plitei e mare deoarece avem un arzător Wok de 4kW, dar și restul arzătoarelor sunt puternice. Plita se oprește automat când se stinge flacăra deoarece arzătoarele au siguranță care împiedică scurgerile de gaz.

Electrolux KGS6456SX poate fi pus pe blat alături de cuptor dacă nu doriți să le aranjați diferit. Randamentul oferit de tipul de alimentare e ridicat, iar plitele electrice în același buget nu nu pot să gătească la fel de bine,