Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux KGS6436SX, plită incorporabilă cu Wok

Plita incorporabilă Electrolux KGS6436SX e un model de buget și care o recomand pentru că are un arzător mare cu putere impresionantă – 4 kW. Chiar dacă nu are cel mai mare diametrul, puterea de încălzire e foarte bună și va fi de folos atunci când vreți să gătiți uniform un preparat. e foarte important să folosiți acel arzător dacă folosiți o tigaie mare cu sunt cele de tip grill. Restul arzătoarelor sunt poziționate ca și la alte plite, adică cele normale sunt în spate și cel mi e aproape de panoul de control unde nici nu deranjează.

Din poza de jos se vede că avem destul de mult spațiu între zonele de încălzire, iar cel mare e destul de apropiat de voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plitele pe gaz au un randament mult superior plitelor electrice din același buget, iar costul de funcționare e chiar redus. Arzătorul mare e cel Wok de care ziceam mai sus și are două inele de ardere circulare, însă puterea nu e aceeași la toate plitele, ci diferă în funcție de model. Totuși, acest brand a ales să pună unul ceva mai puternic iar puterea poate fi ajustată în funcție de preferințe prin rotire butoanelor. Pictogramele de lângă ele sunt utile, pentru a ști cu exactitate ce arzător veți aprinde.

Păreri pro și contra

Pentru un preț atât de bun, veți avea o plită bine echipată și elegantă, în special datorită culorii. Nu e foarte mare pentru ce putere oferă, adică are o lățime de 56 cm și adâncimea e aceeași la mai toate modele cu mici diferențe. Instalarea ei e ușoară dacă țineți cont de dimensiunile nișei. Grilajele sunt realizate din fontă care sunt ceva mai durabile decât cele din oțel, însă în ambele cazuri trebuie să aveți grijă de ele.

Electrolux KGS6436SX poate fi aleasă alături de un cuptor de la oricare alt brand, însă trebuie să fie multifuncțional pentru a putea găti chiar orice. Plita pe gaz se folosește destul de ușor pentru că are aprindere integrată în butoane și siguranța intervine imediat la stingerea flăcării, pentru a opri alimentarea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu