Electrolux KGG6456K, plită neagră cu suprafață din sticlă

Plitele pot fi de multe feluri, iar modelul Electrolux KGG6456K e unul deosebit deoarece are o suprafață lucioasă din sticlă neagră. Cele mai multe plite sunt pe inox și nu sunt atât de elegante, dar depinde și de preferințele fiecăruia. Aceasta nu e singura plită care folosește astfel de materiale, doar că designul diferă pentru că discutăm de un alt brand, dar și altă generație. Piața incorporabilelor e destul de mare și sunt mulți producători care le oferă la prețuri competitive, doar că unii oferă soluții mai accesibile.

Butoanele sunt împărțite astfel încât grătarul ajunge aproape până în marginea frontală. Pictogramele vă pot ajuta destul de mult și nu e nevoie de cunoștințe suplimentare, doar la plitele electrice sunt ceva mai multe butoane pentru diverse funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Sunt plite de diverse culori, iar acest aspect are mare importanță când vreți să asortați toate aparatele din bucătărie. Cu alte cuvinte, poate vreți ca toate plitele să fie de aceeași culoare. Arzătorul Wok e cel mai puternic pentru că e generos și are un inel de ardere suplimentar. Celelalte arzătoare au o putere standard de 1kW pentru cel mic, respectiv 2kW pentru cel normal. La acestea se oprește imediat alimentarea cu gaz după ce se stinge flacăra pentru a nu exista scurgeri de gaz.

Păreri pro și contra

Aprinderea arzătoarelor se face foarte ușor deoarece acest sistem de pornire e integrat. Ca să funcționeze, trebuie să conectați cablul la o priză, așa e la toate plitele pe gaz cu aprindere electrică integrată. Sunt puține aragazuri care au această caracteristică, deoarece multe vin cu un buton separat și e puțin incomod pentru că trebuie folosite ambele mâini. Aparatul incorporabil cum e și plita de mai sus, e perfect pentru o bucătărie modernă bine echipată. Grătarele sunt realizate din fontă și pot fi demontate ușor pentru a curăța suprafața plitei. Fiind realizată din sticlă, aveți nevoie de alte soluții de curățare și e puțin mai pretențioasă.

Electrolux KGG6456K se adresează celor care vor un aparat standard și simplu cu alimentare pe gaz. Acest tip de alimentare e perfect pentru cei care nu pot folosi una electrică sau poate vă interesează raportul randament/preț.