Electrolux KGG6436S, plită incorporabilă cu 4 arzătoare şi Wok

Electrolux KGG6436S e o plită modernă de tipul incorporabilă cu un aspect plăcut şi aprindere electrică integrată. Arzătorul Wok e unul de mare putere (3,9 kW faţă de 2 kW cât are unul normal) şi permite gătirea rapidă a diverselor feluri de mâncare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un produs realizat din materiale de calitate precum ar fi sticlă, fontă şi inox.
Din poza de mai jos se poate vedea că panoul de comandă e unul poziţionat frontal şi că are 4 butoane. Aspectiv se prezintă bine, iar din cauză că e gri o să se integreze în orice bucătărie. Există şi o alternativă de culoare albă pentru persoanele care vor să-şi amenajeze bucătăria cu electrocasnice de culoare albă.


Păreri pro şi contra

Plita Electrolux KGG6436S e un aparat sigur deoarece deţine protecţie împotriva scurgerilor de gaze (termocuplu). Aceasta e o funcţie automată care opreşte alimentarea cu gaz în cazul în care se întrerupe alimentarea cu gaz.
Nu e o plită Slim Fit precum în cazul altor modele care sunt pe inducţie.
Dimensiunile sale sunt unele normale de 60×52 lxa, iar greutatea e una mică de 13,5kg. Mai multe detalii despre montajul acesteia găsiţi în manualul de utilizare al produsului.
Chiar dacă nu e un aparat sofisticat acesta permite reglajul fin al flăcării aşa încât să beneficiaţi de nivelul optim de căldură.

Despre producătorul Electrolux trebuie menţionat că e unul suedez, iar din această cauză produsele sale sunt unele cu fiabilitate ridicată. Garanţia standard a acesteia e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.
Partea electrică nu va da bătăi de cap deoarece aparatul doar trebuie băgat în priză, însă va trebui să fie o priză undeva în apropiere întrucât cablul are 1,1 metri.
Dacă vă interesează ceva mai pe sărăcie atunci există şi această alternativă. Evident că are lucruri în minus, dar e un aparat sigur deoarece are termocuplu.

Te-ar mai putea interesa