Electrolux KGG6407K, plită pe gaz cu 4 arzătoare

Electrolux KGG6407K e o plită incorporabilă cu funcționalitate clasică în sensul că operarea acesteia se realizează de la un panou mecanic. Pentru a putea fi utilizată cât mai ușor, aceasta are și aprindere electrică integrată în fiecare buton.

Plita aceasta pe negru are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie observat că are un excelent raport între preț și dotări. Nu știu dacă vă puteți da seama din poza de alături, dar este vorba despre un model din sticlă, ca oricare altă plită modernă.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux KGG6407K este unul clasic în utilizare, dar se diferențiază la câteva aspecte de alte modele similare. Acestea sunt și motivele pro achiziția aparatului:

  • Controlul e unul fin așa încât flacăra să fie atât cât vă doriți.
  • Întreținerea e una ușoară deoarece suprafața e din sticlă. Poate fi ștearsă ușor cu o lavetă.
  • Aprinderea e una ușoară prin apăsare și rotire. E nevoie de doar o mână.
  • Are mecanism de siguranță. Adică oprește alimentarea cu gaz când se oprește flacăra.
  • Grătarele sunt solide fiind realizate din fontă.

Ceva ce ar trebui precizat e că nu e specificat pe pagina producătorului, dar arzătoarele sunt de tip Wok. Adică permit amplasarea vaselor cu fund rotund. Ar mai trebui adăugat că arzătorul mare are o putere de 2950W.

Un lucru care ar putea deranja la această plită ar fi că panoul de comandă e poziționat lateral. Dar, poate că sunt persoane care aleg acest model tocmai pentru că panoul e lateral.

Verdict

Plita KGG6407K de la Electrolux se va dovedi suficientă pentru acele persoane interesate de un aparat electrocasnic incorporabil ușor de folosit. Deoarece vine de la producătorul nr. 2 la nivel mondial putem spune că are o fiabilitate bună, această concluzie o putem trage și de pe urma materialelor folosite la construcția sa.

Te-ar mai putea interesa