Electrolux KEZA9310W, review model incorporabil 15 seturi

Recomand mașina de spălat vase Electrolux KEZA9310W celora care-și doresc amenajarea unei bucătării moderne cu aparatură incorporabilă. Modelul acesta e unul complet incorporabil, după cum se poate observa din imaginea de alături.
De la început ar trebui să scriu că e un model premium de la producătorul numărul 2 la nivel mondial.

Electrolux KEZA9310W este o mașină de spălat vase complet incorporabilă pentru cei care mănâncă des acasă și nu doresc să piardă timp cu spălatul vaselor. Integrează cele mai utile lucruri, precum Quick Select și posibilitatea controlării aparatului de pe telefon.
Chiar dacă are o capacitate mare nu trebuie să vă preocupați de consumul energetic deoarece acesta e de 86 kWh la 100 spălări. Vine la un pret bun Vezi prețul special de azi »

Păreri pro și contra

Pe lângă garanția de 5 ani a produsului și 10 ani a motorului tip Inverter sunt și alte aspecte care trebuie luate în considerare. Cele mai importante sunt după cum urmează:

Pro

  • Capacitatea de spălare e una mare, fiind vorba despre 15 seturi de vase.
  • Consumul de resurse e unul mic întrucât are clasa D (la eficiență energetică) și un consum de 11 litri per ciclu de spălare.
  • Pentru a economisi timp acest aparat are Quick Select, adică o modalitate ușoară de a porni un program personalizat. Această facilitate e disponibilă și de pe telefon.
  • Vei fi mereu informat cu referire la starea spălării deoarece aparatul proiectează pe podea informații cu starea programului. Facilitatea aceasta e numită Time Beam.
  • Uscarea se realizează într-un mod economic deoarece la sfârșitul programului aparatul deschide ușa. În cazul Electrolux acest lucru e numit Air Dry.

Contra

  • Costul de achiziție e unul mare, dar reflectă multitudinea de dotări.

Te-ar mai putea interesa