Electrolux KESC9200L, mașină de spălat cu motor Inverter

Mașina de spălat vase din imagine se numește Electrolux KESC9200L și face parte dintr-o generație recentă cu clasă energetică A++, tehnologii AirDry (uscare mai eficientă), Beam on Floor (proiectare lumină pe podea), suporți speciali pentru pahare și Real Life. Spală foarte multe articole pentru că aparatul are o lățime de 60 cm, iar coșurile sunt destul de spațioase. Acest brand oferă cele mai bune soluții pentru acasă și chiar nu aveți ce să-i reproșați, însă fiecare brand oferă ceva diferit.

E complet incorporabilă, motiv pentru care se montează un panou pe ușa sa cu mâner, iar poza de jos e una doar de prezentare. În manualul său e explicat de cât trebuie să fie mobilierul pentru a putea instala cu ușurință aparatul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux KESC9200L

Se poate alege una dintre cele 4 trepte de temperatură și programul trebuie să fie conform nivelului de murdărie de pe vase. Panoul de control electronic e singura soluție oferită de branduri pentru acest tip de aparat ș poate viitoarele generații vor oferi control prin WiFi (cu ajutorul telefonului).

Păreri pro și contra

Discutăm de un aparat eficient energetic de aceea are clasa A++, însă la uscare e inferioară – A. Sunt prezente 8 programe de spălare și vasele vor fi uscate la final, astfel că pot fi puse la loc fără nici o problemă ori le lăsați în aparat dacă nu aveți mult loc în dulap. Acesta poate fi pus într-un corp special lângă chiuvetă pentru a vă conecta la sifonul ei și nici nu va ieși prea mult în evidență pentru că e complet incorporabilă. Doar cele standard sau parțial incorporabile au panou de control vizibil și ceva mai mare. La Aceasta veți vedea un panou de control restrâns dar ușor de folosit pentru că nu sunt multe butoane.

Electrolux KESC9200L e o soluție foarte bună pentru cei care petrec mult timp în bucătărie și vor ca pe viitor să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. Sunteți avertizați când programul a ajuns la final pentru că acea lumină proiectată pe podea devine verde.

Te-ar mai putea interesa