Electrolux KEGA9300L, mașină de spălat vase cu GlassCare

Mașina de spălat vase din imagine e una cu lățime de 60 cm și se numește Electrolux KEGA9300L. E vorba de o generație mai recentă care are un interior încăpător și nu sunt multe care pot spăla până la 15 seturi. Cele mai multe modele pot spăla în jur de 13 seturi și o astfel de capacitate poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Avem și un număr generos de programe de spălare care ajută mult atunci când vrem să spălăm doar anumite articole. Se pot spăla pahare pentru că acum avem suporți speciali pentru acestea și prinderea se face delicat.

Panoul de control e unul modern și restrâns iar voi veți găsi totul la locul potrivit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seturile acestui model sunt destul de numeroase – 15 seturi, iar aceasta e perfectă dacă aveți o familie numeroasă să aveți de spălat pentru întreaga zi. La interior sunt două coșuri speciale care pot fi ajustate în funcție de ce vreți să puneți în aparat. La finalizarea programului, vasele sunt destul de bine uscate și puteți să le lăsați în aparat ori să le puneți la loc în sertar. Acesta are cele mai noi tehnologii și restul variantelor de pe piață chiar nu se pot compara cu acesta.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică e una superioară și aici e vorba de o clasă A+++, astfel consumul anual e undeva la numai 241 kWh. E un model chiar silențios pentru că are un nivel de zgomot situat undeva la 39 dB. Programele sunt destul de diversificate și chiar nu vă puteți plânge. Cu TimeBeam veți ști de fiecare dată cât timp mai e până la finalizarea programului. Sunt 4 trepte de temperatură și acestea se aleg în funcție de gradul de murdărie. Spălarea se face eficient cu SatelliteClean, deoarece apa pulverizată ajunge la toate vasele sau articolele prezente în această mașină.

Electrolux KEGA9300L e un aparat mare care se incorporează și se pune sub blat, iar pe ușa sa se montează un panou cu mâner. Are un motor de tip Inverter care are o durată de funcționare îndelungată și menține un nivel de consum constant.

Te-ar mai putea interesa