Electrolux Inverter EW8HS259S, uscător cu pompă e căldură și sistem cu abur

Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură au devenit cele mai populare pentru că folosesc mai puțină energie, deoarece procesul de uscare e mai eficient decât în cazul celor cu condensare. Electrolux Inverter EW8HS259S e un astfel de model și oferă în plus un sistem cu abur care adaugă la final o etapă utilă pentru articole mai delicate. Din numele său reiese că face parte din cea mai nou și avansată serie PerfectCare800 care oferă exact ce aveți nevoie.

Are un sistem cu abur pentru a reîmprospăta rufele și reduce cutele de pe articole pentru ca ele să nu mai trebuiască călcate prea mult. Chiar și unele mașini de spălat au o tehnologie similară, însă dacă aveți un uscător atât de bun nu vă trebuie decât o mașină cu încărcare generoasă și stoarce bună.

Încărcarea se face frontală ca la multe altele, doar că la aceasta veți un diametru ceva mai mare pentru a ușura mutarea rufelor din mașină în acesta. Doar la uscare nu are cea mai bună eficiență – clasa B, însă nu sunt uscătoare care sunt multe mai eficiente decât acesta. Oricum, eficiența energetică e una dintre cele mai bune la acesta – clasa A++, pentru că într-un program standard are un consum de putere undeva la 2.27 kWh iar la alte programe consumul variază.

Păreri pro și contra

Această serie e caracterizată de câteva tehnologii care le consider importante: DelicateCare (reglează mișcarea și temperatura în funcție de țesătură), GentleCare (uscă la temperaturi joase pentru ca să nu se uzeze țesătura), SensiCare (reglează durata programului în funcție de nivelul de umiditate, pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor și se economisește energie) și EcoFlow (sistem de filtrare excelent). Alegerea programului corespunzător e foarte importantă și panoul de control îl consider destul de ușor de folosit, chiar dacă avem multe pictograme și informații pe el, butoanele fiind strict cele care avem nevoie.

Electrolux EW8HS259S arată bine și combinația de negru cu alb e destul de interesantă, pentru că scoate în evidență mai bine panoul de control și ușa.

Te-ar mai putea interesa