Electrolux Inverter EDH3686GDE, uscător de rufe

Un uscător ca Electrolux Inverter EDH3686GDE e ideal pentru orice gospodină deoarece poate usca mult, consumă puțin și îl puteți folosi cu ușurință. Pentru un așa model e nevoie de o mașină de spălat mare sau poate că vreți să spălați de două ori pe zi și atunci numai bine veți umple uscătorul cu rufe. Există programe care se adaptează la încărcătură și e bine să vă folosiți de toată acea capacitate deoarece veți economisi bani (consum mai mic de energie). Designul său e unul clasic pentru acest brand și nu văd ce ar mai putea schimba la el.

Apreciez că ușa sa e transparentă dar și așa nu cred că vă ajută cu mult, dar arată mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătorul
Uscătorul

Toate uscătoarele au încărcare frontală, sau mai bine zis, din ce am văzut nu există uscătoare noi cu încărcare superioară. Are un ecran LCD mare cu control electronic, capacitate de 8 kg, clasa energetică A+ și altele. Pe partea de programe are: bumbac, sintetice, ușor de călcat. Deci nu are la fel de multe precum mașinile de spălat dar sunt cele uzuale, deci vă vor fi de folos.

La capitolele funcții și siguranță are: semnalizare acustică la finalizarea programului, programare întârziată (amânare pornire) și altele. Uscarea se face prin intermediul unei pompe de căldură. Dimensiunile sale sunt cele clasice adică are înălțimea clasică de 85 cm, iar adâncimea și lățimea sunt de 60 cm. Puteți să-l puneți chiar sub blat dacă nu folosiți o mașină de spălat vase ori rufe în bucătărie.

Plusuri: fiabilitate, performanță, multe funcții programe, arată bine și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Electrolux Inverter EDH3686GDE e un aparat electrocasnic destul de mare și care nu are un design compact precum unele. Îl puteți pune într-o încăpere ferită de umiditate, alături de mașina de spălat. Dacă nu ați știut, nici nu mai trebuie să puneți la uscat rufele dacă nu doriți dar ar fi indicat deoarece nu poate usca chiar așa de bine (le puneți măcar câteva zeci de minute).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Electrolux Inverter EDH3686GDE, uscător de rufe”

Comentariile sunt închise.