Electrolux EZF5C50Z, cuptor incorporabil complet negru

Cuptorul incorporabil Electrolux EZF5C50Z are un design modern care se asortează doar cu cel al plitelor electrice de culoare neagră. Cu alte cuvinte, suprafața cuptorului e neagră lucioasă care poate da un plus de eleganță bucătăriei sau mobilierului, pentru că până la urmă va fi incorporată. Aceasta are un sistem de încălzire avansat numit SurroundCook 600, care monitorizează mai bine temperatura interioară (o menține constantă). Cu acesta puteți găti pe două niveluri, adică se pot introduce două preparate simultan.

Din poză reiese că e vorba de un model negru cu un panou de control elegant și în centru avem acel temporizator care ușurează utilizarea sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design clasic modern care e pe placul oricui și cuptoarele premium au panoul de control complet digital deoarece are multe programe. Tăvile incluse vor fi de folos pentru o mulțime de preparate. Funcționalitatea e un punct forte și al acestui cuptor, iar la finalul fiecărui program sunteți avertizat sonor. Cuptoarele multifuncționale sunt cele mai populare și le găsim la diferite prețuri, dar caracteristicile speciale diferă în funcție de buget. Nu cred că nevoie să cheltuiți mai mult, acest modele e de ajuns pentru orice gospodină și alături de el se poate lua o plită cu inducție dacă vă doriți doar alimentare electrică pentru aparate.

Păreri pro și contra

Funcția de curățare automată e foarte utilă și se pornește singură când setați cuptorul la 250 de grade. Aceasta vă scapă de grăsimi și la alte cuptoare poate fi una diferită. Vedem chiar și șine telescopice care ajută foarte mult ori de câte ori scoateți tava cu mâncare. Displayul LED e destul de vizibil în orice condiții și e mult mai apreciat decât cele mecanic. E un aparat eficient și performant care e oferit de un brand experimentat.

Electrolux EZF5C50Z e un model puternic și aici mă refer la faptul că are o putere maximă de 2500W. Grill-ul e prezent la mai toate cuptoarele și acesta e necesar atunci când gătiți preparate din carne, pentru că sunt necesare temperaturi mai ridicate.

Te-ar mai putea interesa