Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Electrolux EZF5C50V, cuptor incorporabil cu SurroundCook

Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50V e unul de culoare albă și arată bine în special dacă alegeți o plită pe aceeași culoare. Cred că ecranul digital îl puteau integra să fie ascuns ca la aparatele de aer condiționat, pentru că iasă prea mult în evidență. E vorba de timerul digital care vă ajută să setați aparatul incorporabil în funcție de cât considerați că e necesar să încălzească preparatul. Doar sticla e puțin fumurie pentru că așa arată mult mai bine, iar interiorul e vizibil atunci când activați funcția de iluminare interioară.

Arată foarte bine și îl puteți asorta cu un mobilier pe aceeași culoare sau unul în contrast. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Clasa energetică la acesta e A însă poate fi ceva mai bună în alte cazuri pentru că sunt prezente tehnologii care fac aparatul mai eficient. Puterea maximă a aparatului e de 2500 W și aceasta diferă în funcție de funcția aleasă și temperatura setată. Avem un interior spațios dar care diferă de la un model la altul. Totuși, dimensiunile paratului sunt relativ aceleași. Autocurățarea e catalitică adică e mai ușor să aveți un cuptor curat, iar aceasta pornește automat când cuptorul atinge 250 grade. Alături de acesta se poate alege o plită electrică pe alb și nu sunt prea multe care prezintă această caracteristică.

Păreri pro și contra

Programele sau funcțiile de gătit sunt vizibile fiind prezente pe panoul de control, iar eu mă refer la pictogramele respective. Controlul e mecanic datorită numărului restrâns de funcții, care încap pe lângă butoanele acelea rotative. Interfața e simplă și prietenoasă, nu cred că veți întâmpina dificultăți. Consumul de energie e irelevant, pentru că pe noi ne interesează cât de bine încălzește. Gătirea e uniformă cu Even Cooking și puteți alege să-l folosiți pe mai multe niveluri, dacă vreți să preparați două rețete diferite sau o cantitate dublă de prăjitură ori mâncare.

Electrolux EZF5C50V e un aparat modern care arată foarte bine și se vede din poza de prezentare, însă eu consider că arată mai bine în realitate. E un brand popular cu experiență în domeniul electrocasnicelor și oferă soluții destul de fiabile.