Electrolux EZB3430AOK, model cu grill și clasa A

Modelul Electrolux EZB3430AOK e un cuptor incorporabil pentru acele persoane care-și doresc un aparat cu care să poată găti o gamă variată de preparate.
Prin acest scurt review doresc să scot în evidență principalele motive pentru care merită achiziționat așa încât să faceți o achiziție în cunoștință de cauză.

Înainte de toate trebuie să scriu că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră și că la interior are ventilator.
Nu știu dacă se vede din poză, dar panoul de comandă e minim, așa încât utilizarea să fie cât mai ușoară.

Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EZB3430AOK e unul electric cu o eficiență energetică bună, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 0,83 Wh per ciclu. Trebuie să menționez că acest model are vechea clasă de eficiență energetică.

  • Clasa A de eficiență
  • Gătire MultiLevel
  • Gătire uniformă
  • 5 ani garanție
  • Nu are rotisor, dar are grill
  • Capacitatea e una medie
  • Fără autocurățare

Cuptorul EZB3430AOK din seria SurroundCook 600 te va ajuta să gătești mai bine prin faptul că menține temperatura constantă deoarece are ventilator. La acest lucru contribuie și funcția de gătire pe mai multe niveluri.
De garanția 5 ani beneficiați dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

În pachet avem incluse și niște accesorii precum un grătar și două tăvi. Lucruri normale, nimic deosebit.

Per ansamblu recomand acest model celora care vor un aparat modern și care să aibă un foarte bun raport între preț și dotări.
Despre producătorul Electrolux trebuie să scriu că e unul suedez care e pe locul 2 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa