Electrolux EZA2400AOX, cuptor incorporabil cu ventilator

Cuptorul incorporabil Electrolux EZA2400AOX nu face parte dintr-un pachet promo, dar așa veți alege plita care vă convine mai mult. Arată destul de bine pe inox și se potrivește decent alături de alte aparate cu design modern. Nu e o regulă să alegeți aparate de la același brand, astfel că plita poate fi oricare vă doriți. E evident că discutăm de un cuptor multifuncțional iar din demonstrația de la final se pot vedea pictogramele funcțiilor oferite. Cu acesta puteți spune adio orelor pierdute prin bucătărie deoarece e dotat cu timer, adică puteți seta durata programului.

Din poza de jos se vede foarte bine acest cuptor și nu sunt butoane retractabile, pentru că pictogramele nu sunt pe marginea butoanelor ci pe panoul de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă dimensiunile aparatului sunt aceleași, volumul interior poate fi diferit de la un model la altul – 57 litri. Din poza de sus se vede foarte bine că are un control mecanic dar și așa e ușor de folosit pentru că aveți toate pictogramele necesare. În manualul de instrucțiuni acestea sunt explicate.

Apreciez că are o funcție de autocurățare – catalitică, dar tot mai multe cuptoare au una. Pe lângă timer, sunteți avertizați sonor când programul a luat sfârșit. Alături de acesta sunt incluse: tavă prăjituri emailată, tavă colectoare email, grătar cromat pentru grill.

Păreri pro și contra

Puterea cuptorului e de 2725 W, iar aceasta e valoarea maximă care poate fi atinsă atunci când alegeți treapta mare pentru coacere. Costă puțin mai mult decât altele deoarece beneficiază de un tratament anti-amprentă, astfel că e mai ușor de întreținut. Ușa cuptorului poate fi curățată ușor deoarece se poate dezmembra cu ușurință. Mai toate cuptoarele au un consum redus de energie dar acesta diferă de la un mod de gătire ala altul.

Electrolux EZA2400AOX e un aparat modern care poate fi instalat doar pe un mobilier corespunzător sau veți face la comandă un corp suplimentar. Nu e obligatoriu să-l puneți sub plită/blat, poate fi pus la nivelul blatului pentru a scoate mai ușor mâncarea de la interior.

Te-ar mai putea interesa