Electrolux EXS18GH1W, AC cu 18000 Btu

Electrolux EXS18GH1W e un model foarte bun e aparat de aer condiționat care nu costă deloc mult și vine cu facilități de top cum ar fi capacitatea de 18000 btu, clasa A de răcire, zgomotul scăzut al unității interioare și altele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand puternic care oferă o garanție de 2 ani (putând fi mărită la mi mult, adică la 3 sau 4 ani prin garanția plus).

Aspect

Se poate observa că e un model de culoare albă, în imaginea de alături putând fi văzută unitatea interioară. Pe lângă aceasta, în pachet mai e livrată unitatea externă și o telecomandă. Observați că unitatea care se montează la interior dispune și de un ecran LCD care are rolul de a vă informa, iar un LCD e prezent și la telecomandă.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

EXS18GH1W e unul dintre cele mai ieftine aparate AC Electrolux, fiind de două ori mai bun decât Electrolux EXS09GH1W. Specificațiile cele mai importante ar fi capacitatea de 18000 btu și filtrarea foarte eficientă mulțumită filtrelor standard, din carbon și HEPA. Are 4 trepte prin care puteți seta ventilatorul, iar din această cauză puteți face temperatura camerei să fie după bunul plac.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; beneficiază de o garanție standard; e numai bun pentru suprafețe medii de 25-40 metrii pătrați; e incredibil de silențios și aici m-aș referi în special la unitatea care se montează la interior (are chiar și o setare specială pentru noapte); consumul de curent nu e prea mare datorită clasei A din care face parte.
Contra: nimic.

Concluzie

Se apropie vara și de aceea cred că e bine să te asiguri din timp că poți să o treci cu bine. Acest aparat te va ajuta să nu simți deloc vara pentru un cost de achiziție foarte mic. Din păcate kit-ul de instalare și instalarea nu sunt incluse în preț… ca la 99% din aparate AC, dar cred că o să vă descurcați.

Te-ar mai putea interesa