Electrolux EXS12GH1W, AC cu 12000 Btu

Electrolux EXS12GH1W e un aparat de acer condiționat apărut de curând pe piață și care beneficiază de 12000 btu, consum mic de curent, zgomot mic al unității interioare și un preț fără concurență. Astfel, la un preţ bun Vezi prețul special de azi → primim un aparat de aer condiționat de ultimă generație care e numai bun pentru suprafețe de până la 30 metrii pătrați.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea foarte bine cum arată unitatea interioară, în pachet fiind livrat unitate interioară și telecomanda… pe lângă unitatea care se montează la interior. Puteți observa că beneficiază și de un ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

EXS12GH1W e un model cu 12000 btu care filtrează foarte bine aerul deoarece beneficiază de o filtrare triplă. Chiar dacă se descurcă de minune pe partea de răcire și încălzire (cu pompă) trebuie știut că nu e o un aparat mâncător de curent deoarece consumă modic. Nici zgomotul produs nu e prea mare, fiind de 27 dB (produs de unitatea interioară). Beneficiind de o funcție pentru noapte trebuie știut că noaptea consumă și mai puțin curent, iar zgomotul e și mai mic.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; beneficiază de o garanție de 2 ani căreia eu i-aș lua și pachetul service express; e dotat cu o telecomandă care are un ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații; ventilatorul poate fi reglat pe mai multe trepte așa încât să puteți seta aparatul cum doriți.
Contra: funcțiile nu sunt așa de multe precum la modelele Samsung Jungfrau-F.

Concluzie

Pe piață există multe aparate AC ieftine (vezi modele AC ieftine), însă acesta ar fi unul de la un brand de top care e ușor de folosit și are funcțiile de bază. O să găsiți modele cu Wi-Fi și alte tâmpenii, dar nu știu cât de mult o să vă ajute acelea. Din păcate, instalarea și kit-ul de instalare nu sunt incluse în preț și de aceea va trebui să apelați la o firmă specializată.

Lasă un comentariu