Electrolux EXS09GH1W, aparat AC 9000 Btu

Electrolux EXS09GH1W e un model foarte bun de aparat de aer condiționat care e de curând apărut în oferta magazinelor online alături de alte modele AC Electrolux. Nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar datorită acestui preț foarte mic aș recomanda și pachetul garanția plus.
Chiar dacă e așa de ieftin are un filtru din carbon activ care are și capacitatea de ionizare, deci o să beneficiați de un aparat care nu doar răcește/încălzește, ci și unul care are capacitata de a purifica aerul.

Aspect

Se poate vedea din imaginea de mai jos că e vorba despre un model de culoare albă. În imaginea de alături e prezentată unitatea interioară, în pachet fiind livrată unitatea externă și o telecomandă. Unitatea externă e una mai mare, iar telecomanda e una modernă și ușor de utilizat.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul EXS09GH1W e unul care are o capacitate de 9000 Btu valabilă pentru încălzire cât și răcire. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent pentru că are clasa de eficiență energetică A. Se poate vedea că e un model destul de eficient, dar nu trebuie să vă faceți griji cu referire la gălăgie deoarece e mult mai silențios decât un aspirator având undeva la puțin peste 20 decibeli.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul destul de mic… cred că e cel mai ieftin model de AC de pe piață (vezi modele AC ieftine); e numai bun pentru o cameră mică de maxim 20 metrii pătrați; beneficiază de un ecran LCD care afișează diferite informații.
Contra: instalarea nu e inclusă în pachet… ca la majoritatea aparatelor de acest fel.

Concluzie

Se apropie vara și mai mult ca sigur că temperaturile vor fi greu de suportat. Din acestă cauză e bine să te pregătești din timp pentru acest anotimp. Dar, să nu crezi că electrocasnicul de față e doar pentru a răci în cameră, ci e bun și iarna deoarece are capacitatea de a încălzi aerul.

Te-ar mai putea interesa