Electrolux EXP34U338HW, aparat de aer condiționat mobil

Aparatele de aer condiționat portabile sau mobile sunt tot mai atractive din punct de vedere al dotărilor și designului. Electrolux EXP34U338HW e un astfel de model și din poza de jos se poate vedea cum arată. Nu e singurul model care poate fi instalat cu ușurință și mutat în orice cameră datorită lipsei unității exterioare. Da, nu are nevoie de unitate exterioară și se descurcă aproape la fel de bine ca un model standard. Panoul de control e în partea de sus unde e și la vedere pentru voi, dar veți primi și o telecomandă pentru a controla mai bine aparatul.

Arată foarte bine pe alb cu negru și cu acea dungă argintie de pe marginea de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa e una destul de mare și e de ajuns pentru o cameră mai mare – 12000 BTU. Spre deosebire de aparatele standard, funcționează ceva mai diferit dar rezultatele sunt cam aceleași. Ideea e că mai trebuie să plătiți o firmă autorizată și poate că nu aveți posibilitatea montării unității pe perete. Mai există și varianta în care vreți să schimbați locația aparatului, astfel că acesta va face față cu brio dacă nu depășiți suprafața recomandată de brand.

Beneficiază de sistem anti-inundație, repornire automata, management alimentare și multe altele. Oricum, acestea sunt motive în plus pentru a alege acest model și nu altul.

Păreri pro și contra

E conceput pentru spații de locuit și pentru cele comerciale vă recomand modelele standard. Veți observa că pe lângă funcțiile standard, aparatul are și funcții mai speciale care fac aparatul ceva mai atractiv. Nu se adresează oricui pentru că are acel filtru special (Anti-Allergy Polen). E dotat cu un recipient care trebuie golit din când în când, motiv pentru care are un indicator luminos. De asemenea, e prezent și un indicator care vă arată când trebuie să curățați filtrul de praf. Nu e o perioadă anume la care trebuie spălat, ci depinde de locuință.

Electrolux EXP34U338HW arată excelent, dar mai sunt și alte serii apropiate de aceasta cu finisaj complet alb și cu ceva diferențe.

Te-ar mai putea interesa