Electrolux EXP34U338CW, AC mobil clasa A cu filtru antibacterian

Dacă vă interesează un aparat de aer condiționat mobil/portabil atunci Electrolux EXP34U338CW ar fi recomandarea mea. Acesta nu doar arată bine, ci vine de la un brand de top și poate face un ambient plăcut într-un spațiu măricel.

Modelul acesta de la Electrolux e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excelent indiferent de situație. Din poza de alături puteți vedea cât de bine arată acest model… mai exact e vorba despre un model premium cu panou de comandă poziționat superior așa încât să fie ușor de accesat.


Pentru

Consumul energetic al acestui aparat e unul modic deoarece are clasa A de eficeință energetică cu 3,4kWh.
Filtrul e unul care oprește atât praful cât și bacteriile. Acest lucru e întâlnit la majoritatea aparatelor AC, deci nu e ceva neaparat neobișnuit ori o noutate absolută.
Ventilatorul e unul cu trepte și sunt 3 la număr în acest fel debitul de aer e de la 330 la 390, iar nivelul de zgomot diferă, fiind de 49-51 decibeli.
Un alt avantaj al aparatului de față precum și al AC-urilor mobile e faptul că sunt ușor de instalat. Nu e neaparat nevoie să apelați la cineva specializat pentru că instalarea o puteți face și dvs. În caz contrar puteți apela la aceștia.

Contra

Din păcate acest model nu poate fi controlat cu telefonul mobil întrucât nu are wi-fi.
Legat de kitul de instalare trebuie spus că nu e nevoie de așa ceva, fiind un aparat portabil.

Concluzie

Modelul Electrolux EXP34U338CW e unul care se adresează persoanelor interesate de un aparat care să arate bine și care să facă o climă plăcută într-un spațiu nu prea mare.
Despre brandul producător, adică Electrolux trebuie spus că e unul suedez, fiind al doilea producător la nivel mondial. Alte branduri pe care le produce sunt Zanussi, AEG și altele.
Dacă vă interesează și alte aparate AC portabile atunci aici găsiți câteva modele

Te-ar mai putea interesa