Electrolux EXP26U558CW, aparat de aer condiționat portabil

Aparatul de aer condiționat portabil Electrolux EXP26U558CW e unul dintre cele mai elegante soluții de pe piață. Mai sunt și alte variante oferite de acest brand, dar cea de jos e una decentă pentru că poate răci o suprafață decentă. Are filtre bune care nu ar trebui să lipsească de pe nici un model – anti-polen, anti-praf și anti-bacterian. Acesta poate fi folosit doar pe perioada sezonului cald deoarece nu are funcție de încălzire, dar în schimb are cea de dezumidificare care pentru a inspira un aer cât mai proaspăt.

Din poza de jos se vede foarte bine aparatul și panoul său de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi pus cam oriunde nu v-ar deranja și e la fel de performant ca un model standard cu aceeași capacitate de răcire. Consumul de energie e mic că doar discutăm de un aparat nou cu clasă de eficiență A+.

Funcțiile de climatizare sunt puține, dar sunt cele care contează: răcire și dezumidificare. Nu are WiFi pentru a putea controla aparatul prin intermediul telefonului. Beneficiază și de funcții mai speciale care vă pot fi de folos zilnic: Sleep, auto diagnoză, timer, autor-restart indicator pentru recipient plin și indicator curățare filtru.

Păreri pro și contra

Designul e unul modern și linia argintie îi dă un plus de eleganță, iar acest aspect e important dacă vreți să-l puneți în sufragerie sau altă cameră undeva la vedere. Panoul de control are o interfață prietenoasă și bine gândită, astfel încât totul e la locul care trebuie. Kitul de instalare nu e inclus dar nu are un preț foarte mare, plus că nu trebuie să apelați la o firmă autorizată pentru că nu e dificil de instalat (nu are unitate exterioară). Merită să încercați varianta de sus și filtrele sunt destul de dense, spre deosebire de o variantă clasică.

Electrolux EXP26U558CW e mult diferit față de aparatul standard, dar la acesta veți posibilitatea mutării sale și e destul de ușor că are role, iar pe lateral sunt niște mânere. Aparatele care costă mult mai puțin nu arată atât de bine și nici nu au filtre la fel de bune.

Te-ar mai putea interesa