Electrolux EXP26U338HW, AC mobil cu funcție dezumidificare

Electrolux EXP26U338HW ChillFlex Pro e un aparat de aer condiționat pentru persoanele care nu vor să aibă de lucru cu instalatori sau costuri suplimentare. E un aparat care poate fi utilizat din momentul în care e scos din cutie.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Aspectiv arată bine, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături.
Prețul e puțin mai mare decât în cazul altor modele deoarece pe lângă eficiența energetică A++ are un filtru avansat tip anti-bacterian și anti-allergy.


Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EXP26U338HW e unul cu capacitate de 9000 Btu așa încât să fie adecvat pentru încăperi de 18mp.
Cum e în cazul unui model normal și acesta are funcții precum răcire, încălzire și dezumidificare.

Pe panoul de comandă poziționat superior se poate vedea că ventilatorul are 4 setări de viteză precum auto, hi, med și low. Nivelul de zgomot al aparatului e de 64 dB, depinzând de treapta de viteză setată.

E echipat cu caracteristici utile precum auto restart (repornire automată), mod economic, indicator curățare filtru și sleep.
Telecomanda din dotare vine cu 7 caracteristici printre care aș aminti funcția sleep (somn/economi), vitezele ventilatorului, on/off, programator etc.
E un aparat destul de compact deoarece vine cu dimensiuni de 39x48x71 Lxlxî cm.

Din păcate nu are wireless, dar dacă vreți atunci aici găsiți modele AC portabil cu Wi-Fi. Această facilitate e utilă celora care folosesc telefonul pe post de telecomandă universală sau vor două telecomenzi pentru un aparat.

Se final trebuie să scriu că acest aparat e unul ușor de utilizat pentru acele persoane care vor un AC simplu de utilizat și care nu necesită instalare.
Despre producătorul Electrolux trebuie scris că e unul european cu sediul în Suedia. Aparatele sale sunt unele de calitate, modelul de față având o garanție de 2 ani.