Electrolux EXP26U338HW, AC mobil cu funcție dezumidificare

Electrolux EXP26U338HW ChillFlex Pro e un aparat de aer condiționat pentru persoanele care nu vor să aibă de lucru cu instalatori sau costuri suplimentare. E un aparat care poate fi utilizat din momentul în care e scos din cutie.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Aspectiv arată bine, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături.
Prețul e puțin mai mare decât în cazul altor modele deoarece pe lângă eficiența energetică A++ are un filtru avansat tip anti-bacterian și anti-allergy.


Păreri pro și contra

Modelul Electrolux EXP26U338HW e unul cu capacitate de 9000 Btu așa încât să fie adecvat pentru încăperi de 18mp.
Cum e în cazul unui model normal și acesta are funcții precum răcire, încălzire și dezumidificare.

Pe panoul de comandă poziționat superior se poate vedea că ventilatorul are 4 setări de viteză precum auto, hi, med și low. Nivelul de zgomot al aparatului e de 64 dB, depinzând de treapta de viteză setată.

E echipat cu caracteristici utile precum auto restart (repornire automată), mod economic, indicator curățare filtru și sleep.
Telecomanda din dotare vine cu 7 caracteristici printre care aș aminti funcția sleep (somn/economi), vitezele ventilatorului, on/off, programator etc.
E un aparat destul de compact deoarece vine cu dimensiuni de 39x48x71 Lxlxî cm.

Din păcate nu are wireless, dar dacă vreți atunci aici găsiți modele AC portabil cu Wi-Fi. Această facilitate e utilă celora care folosesc telefonul pe post de telecomandă universală sau vor două telecomenzi pentru un aparat.

Se final trebuie să scriu că acest aparat e unul ușor de utilizat pentru acele persoane care vor un AC simplu de utilizat și care nu necesită instalare.
Despre producătorul Electrolux trebuie scris că e unul european cu sediul în Suedia. Aparatele sale sunt unele de calitate, modelul de față având o garanție de 2 ani.

Te-ar mai putea interesa