Electrolux EXI12HL1W Inverter, aparat AC clasa A++

Electrolux EXI12HL1W Inverter e un nou model care respectă ultimele standarde CE, adică are un consum mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea, iar dacă vreți o instalare fără stres atunci vă recomand să vă folosiți de acest talon de instalare care nu e nici el prea scump.

Aspect

Se poate vedea că e un model alb cu aspect clasic Electrolux. Însă, nu e așa deoarece la interior are tehnologie care nu o găsești la alte modele, iar despre aceasta voi scrie câteva cuvinte mai jos.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Electrolux EXI12HL1W e un model cu o putere de 12000 btu și în ciuda acestui lucru nu consumă deloc mult curent deoarece are clasa A++. Printre caracteristicile care trebuie subliniate la acest model se numără filtrul de carbon activ și cel bio-Hepa, ionizarea cold plasma și capacitatea de auto diagnoză.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e realizat după ultimele standarde, iar din această cauză o să aveți parte de un consum mic de energie electrică. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece toate funcțiile esențiale sunt la un câteva butoane distanță, butoane accesibile pe telecomandă. Chiar dacă e foarte eficient, nu trebuie să vă faceți griji că face zgomot deoarece pe cât e de eficient, pe atât e de silențios.
Poate că un minus ar fi faptul că are clasa de încălzire A+ care nu e A++ ca și a cea de răcire, dar tot e foarte bine.

Concluzie

Vara e la ușă și o suportăm tot mai greu, iar un astfel de aparat o să te ajute foarte mult. nici nu costă prea mult și îl poți folosi și atunci când afară nu e cald deoarece are funcții de filtrare a aerului, dar și de încălzire. După cum ziceam și la început, eu aș sugera să achiziționați un talon de instalare pentru un stres în minus… după cum zice românul.

Lasă un comentariu