Electrolux EXI12HL1W Inverter, aparat AC clasa A++

Electrolux EXI12HL1W Inverter e un nou model care respectă ultimele standarde CE, adică are un consum mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun în opinia mea, iar dacă vreți o instalare fără stres atunci vă recomand să vă folosiți de acest talon de instalare care nu e nici el prea scump.

Aspect

Se poate vedea că e un model alb cu aspect clasic Electrolux. Însă, nu e așa deoarece la interior are tehnologie care nu o găsești la alte modele, iar despre aceasta voi scrie câteva cuvinte mai jos.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Electrolux EXI12HL1W e un model cu o putere de 12000 btu și în ciuda acestui lucru nu consumă deloc mult curent deoarece are clasa A++. Printre caracteristicile care trebuie subliniate la acest model se numără filtrul de carbon activ și cel bio-Hepa, ionizarea cold plasma și capacitatea de auto diagnoză.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e realizat după ultimele standarde, iar din această cauză o să aveți parte de un consum mic de energie electrică. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece toate funcțiile esențiale sunt la un câteva butoane distanță, butoane accesibile pe telecomandă. Chiar dacă e foarte eficient, nu trebuie să vă faceți griji că face zgomot deoarece pe cât e de eficient, pe atât e de silențios.
Poate că un minus ar fi faptul că are clasa de încălzire A+ care nu e A++ ca și a cea de răcire, dar tot e foarte bine.

Concluzie

Vara e la ușă și o suportăm tot mai greu, iar un astfel de aparat o să te ajute foarte mult. nici nu costă prea mult și îl poți folosi și atunci când afară nu e cald deoarece are funcții de filtrare a aerului, dar și de încălzire. După cum ziceam și la început, eu aș sugera să achiziționați un talon de instalare pentru un stres în minus… după cum zice românul.

Te-ar mai putea interesa