Electrolux EXI12HJIW, AC din gama Optibreeze X3 Inverter

Dacă vreți să răciți o suprafață de până în 24 mp atunci un aparat AC precum Electrolux EXI12HJIW ar fi recomandarea mea. Are o capacitate de 12000 Btu și are toate funcțiile care ți le-ai dori de la un astfel de aparat în 2017… mai puțin wi-fi.
E un aparat premium dotat cu Inverter și un sistem avansat de filtrare a aerului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar trebui menționat că este câștigător al RedDot Design Award 2015. Asta înseamnă că nu doar e eficient în funcționare, ci și arată excelent. Din imaginea de alături se poate admira unitatea interioară.

Avantaje

Este perfect pentru uz casnic întrucât poate acoperi o suprafață de 24 metri pătrați. Capacitatea de răcire e aproximativ 10920 Btu, iar cea de încălzire e circa 11600. Iar, la răcire clasa de eficiență energetică e A++, pe când la încălzire e A+.
Filtrul e unul de tipul carbon activ (filtru praf cu bio Hepa și carbon). Sistemul de filtrare al aerului e PureO2, fiind unul complet programabil cu cinci moduri de funcționare.
Are funcția Follow-me care presupune că va regla temperatura în funcție de cum e în locul unde e telecomanda. Deci, ia temperatura de la utilizator.
Nivelul de zgomot e unul nu prea mare, depinzând de treapta aleasă a ventilatorului (e unul cu 4 trepte). Nivelul mediul de zgomot e de 42 dB. În modelul noapte (sleep mode) are un nivel de zgomot și mai mic.
Fiind dotat cu Inverter (Inversor) acest aparat are un consum energetic redus și un nivel de zgomot mic.

Verdict

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter e un model la zi cu tehnologia, având mod noapte, auto restart, turbo și mod economic.
Despre Electrolux trebuie să spun că e al doilea producător la nivel mondial (după Whirlpool) fiind unul de origine europeană (din Suedia).
Fiabilitatea aparatului e una bună întrucât are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la mai mult (până la 4 ani) contra-cost.
Acest aparat beneficiază de instalare gratuită până în luna a șasea a lui 2017… aceasta fiind o promoție.

Te-ar mai putea interesa