Electrolux EXI09HJIW, AC 9000 Btu cu filtru performant

Electrolux EXI09HJIW e un aparat de aer condiționat modern cu clasa A++ de eficiență energetică și 9000 Btu. Face parte din gama Optibreeze X3, iar aspectul său e unul foarte plăcut deoarece e câștigător al premiului Reddot 2015.
Poate fi integrat într-un ansamblu smart home întrucât poate fi controlat de la distanță prin wifi cu aplicația AirControl.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se recomandă a fi utilizat acasă și care e capabil a acoperi o suprafață de 18 m2. Se poate spune că e numai bun pentru un apartament de 2 camere.
Designul e unul caracteristic Electrolux, aparatul având acea bandă argintie.

Specificații

Modelul Electrolux EXI09HJIW vine cu o capacitate de 9000 Btu care reprezintă o capacitate de răcire și încălzire mai mult decât suficientă.
Eficiența energetică la răcire e A++, iar la încălzire e A+. Acest lucru e foarte bun, fiind posibil mulțumită motorului inverter.
Filtrul din dotare e unul cu carbon activ, aparatul beneficiind de un sistem de filtrare a aerului Pure O2. Sistemul de filtrare înlătură particule de praf, bacteriile și mirosurile neplăcute.

Avantaje

Aparatul se recomandă prin filtrarea avansată (carbon, filtru de praf, biohepa și alte caracteristici pe partea de filtrare), consumul redus de electricitate, disponibilitatea inverter și silențiozitatea sa.
Vine cu o caracteristică specială numită Follow-me, iar aceasta presupune că pe telecomandă e un senzor care ia temperatura la utilizator și adaptează diferiți parametri.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat care să arate bine și care să răcească eficient o suprafață de până în 18 metri pătrați atunci acest model EXI09HJIW de la Electrolux ar fi numai bun.
Unitatea internă are un nivel de zgomot scăzut, acesta depinzând în mare parte de treapta de viteză pe care o alegeți (are 5 trepte).
Garanția aparatului e una standard de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult pentru ca dvs. să beneficiați de fiabilitate maximă.
În cazul în care dorești să acoperi o suprafață mai mare atunci poți lua încă un astfel de aparat.
Despre montaj pot spune că recomand să se realizeze de către personal autorizat întrucât în rest o să nu fie valabilă garanția.

Te-ar mai putea interesa